:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 331
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Хороскоп за петък



Овен

Днес очакванията ви на работното място ще са твърде големи, което може да ви доведе и до непредвидени разочарования. Необходимо е да се изолирате от негативни мисли, защото те само ще ви пречат. Възможно е да поставите начало на делово сътрудничество, което да е взаимноизгодно не само в делови, но и във финансов аспект. Ще трябва да се стремите към постигането на равновесие на всяка цена както в личния живот, така и на работното място.



Телец

Опитайте се да привършите с делата си и чак тогава се насочете към предприемането на нови инициативи на работното си място. От значение за вас ще е намирането на баланс между натоварване и почивка. Избягвайте всякакви занимания, които предизвикват вътрешни тревоги. Насочете се към създаването на нови контакти от личен характер. Пътуванията ви ще имат положителен ефект върху натрупването на материални постъпления.



Близнаци

В работата ще сте подложени на проверка и изпитания, които могат да обтегнат допълнително нервите ви. Предпазвайте се от необмислени действия в професията и още повече в материалната сфера. Точно днес обаче родените в началото на знака ще направят сериозни печалби в професионалната сфера, които със сигурност ще подпомогнат сериозно материалното им положение. Стремете се да разрешите някои спорни въпроси с делови партньори.



Рак

Напълно възможно е днес мнозина от вас да изживяват някаква криза, което ще ги постави в неизгодна ситуация. Не си въобразявайте обаче, че проблемите ви са неразрешими. Малка част от вас ще се насочат към сделки с недвижими имоти, търговия или друга дейност, която е свързана с активността и умението ви да боравите с пари. Въпреки че едва ли ще се похвалите с успехи, то ще имате възможност и право на избор, предоставен ви от съдбата.



Лъв

В работата е възможно да срещнете отпор от страна на недоброжелателни колеги, особено ако искате да прокарате път на свой проект. Намерете сили и време да се занимаете с дейностите и документите, за които никога не ви остава достатъчно време. Опитайте се да не прекалявате с възбудителните напитки, особено ако искате пълноценно да се насладите на почивката си. Внимателно проучвайте хората, с които работите.



Дева

Не се опитвайте да печелите симпатии с нечестни методи. За родените през септември от значение ще е да се справят с битови въпроси. В това число могат да влизат и поправки и дребни ремонти, които до днес не сте имали възможност да осъществите. Стремете се да сте внимателни и дипломатични в общуването с интимната си половинка. При необвързаните наскоро започнала авантюра може да доведе до силни емоции.



Везни

През днешния ден по-голяма част от родените в знака ще създават нови контакти в професионалната сфера, сред които е напълно възможно някои от вас и да открият любовта на живота си. Ново начало очаква тези, които са психически и физически подготвени за него. Възможно е вече обвързаните в трайна връзка представители на знака да изживеят известни притеснения с нововъведенията, тъй като това може тотално да преобърне живота им.



Скорпион

Вероятно е да сте изправени пред труден избор, тъй като възможностите ви ще са многобройни и всички ще са с положителен характер за вас. Но в крайна сметка каквото и решение да вземете, ще се радвате в съвсем скоро време на благоденствие. Помнете, че двоумението и липсата на решителност от ваша страна може да забавят изпълнението на планираните неотдавна нови инициативи от професионален или финансов характер.



Стрелец

Стремете се да не се поддавате на импулсите си нито в бизнеса, нито в материален, а още по-малко в личен план. Неочаквани събития могат да объркат плановете ви. Бъдете готови за бърза реакция. Предпазвайте се от рискове, които няма да ви донесат нищо положително нито в професионален, нито във финансов план. Не реагирайте на предизвикателствата, отправени ви от страна на началници и делови партньори.



Козирог

Мнозина от вас ще открият своето ново поприще, а други ще решат, че е време да се отдръпнат от активна работа и да се отдадат на заслужен отдих. Каквото и да е решението ви, се опитайте да избягвате сблъсъците и споровете. Напълно възможно е обстоятелствата, с които се сблъскате в личен план, да надхвърлят очакванията и плановете ви. Опитайте се да промените хода на някои събития, ако забелязвате, че се движат против вашите интереси.



Водолей

Звездните тенденции предвещават почти всички Водолеи да почувстват прилив на сили и свежи идеи. Благодарение на Венера и Уран ще се появят много интересни познанства, които ще ви помогнат да промените своя имидж, стила на общуване, предпочитанията в облеклото и отдиха, да погледнете по нов начин на съществуващите лични отношения. Поради тази причина може много от деловите ви проекти да се забавят и да се появят неочаквани проблеми.



Риби

Днес ще сте настроени на творческа вълна и към всяка своя задача ще подхождате нестандартно и артистично. Всички ваши начинания, които предварително сте обмислили, ще поемат в желаната от вас насока. Не така стоят нещата с внезапните ви хрумвания - те ще се натъкват на трудности. Тези, които имат амбиции за повишение на заплата или по-висок хонорар за свършена допълнителна работа, да знаят, че няма да се реализират.
2946
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД