:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 283
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Бербатов предизвика истерия в Солун

Над 10 000 фенове на ПАОК посрещнаха българина, а той им заяви, че ги счита за братя
СНИМКА: paok-tv
При стъпването си на терена на стадион "Тумба" Димитър Бербатов беше приветстван от изпълнителния директор на ПАОК Яковос Ангелидис и над 10 000 възторжени фенове.
Димитър Бербатов беше посрещнат като суперзвезда в ПАОК. Официалното представяне на българския нападател се превърна в истинско събитие в Солун, като на клубния стадион "Тумба" се стекоха над 10 000 души.

Истерията, която настана в Солун и гръцките медии изобщо, след като се разбра, че Бербатов подписва с ПАОК, продължи с пълна сила и вчера. Още на границата автомобилът, с който пътуваше голмайсторът, беше обграден от скандиращи фенове. След това местни сайтове следяха детайлно движението на колата до Солун и влизането й в града. Преди да се появи там Бербатов, вече бяха продадени над 10 000 фланелки с неговото име и №10, който ще носи в новия си отбор. И търсенето не стихна до снощи.

На ст. "Тумба" пък бяха отворени три от входовете, като централната трибуна се изпълни до пръсване със запалянковци, които изригнаха с викове и овации при стъпването на Бербатов на терена. Той беше приветстван с "Добре дошъл у дома. На стадион "Тумба". И на свой ред отвърна в същия дух: "Невероятно е. Не мисля, че заслужавам това, защото аз съм нормален човек, играещ футбол. Оценявам всичко, което правите за мен. Баща ми е роден на 50 км от границата. Това значи, че ние сме като братя. Затова ще се боря за вас. Искам да благодаря на господин Савидис (б.р. - собственика на ПАОК) за неговото постоянство и желание да ме доведе тук. Тази година ПАОК има юбилей - 90 години. Ще празнуваме заедно и ще постигнем още по-голям успех!" След тези думи от трибуните заваляха скандирания "Бербатов, Бербатов".

Малко преди това казахстанският вестник "Вести" съобщи, че преди да подпише с ПАОК, българският футболист е обмислял и оферта от "Астана", чийто треньор е Станимир Стоилов.

2
995
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
04 Септември 2015 11:08
Сал един Бербатов ни остана.
Дано блесне и в ПАОК и да радва българи и гърци!
04 Септември 2015 11:46
в Солун съм не бе баш тъй..вяло и скучно отразяват тук това има и доста публикации за нахалост дадени пари
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД