:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 347
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Петев посочи какво ни чака

Националите записаха поредния си срамен мач
СНИМКА: ЕПА/БЛГНЕС
Халфът на хърватите Йосиф Пиварич (вдясно) се опитва да финтира защитника на националния ни тим Страхил Попов.
Селекционерът на националния отбор Ивайло Петев направи странно изказване след поредния срамен за трикольорите мач - европейската квалификация срещу Хърватия в Загреб. Нашите отстъпиха с 0:3 и на теория загубиха шансове да се класиран поне на трето място, даващо право на бараж. Въпреки това Петев обяви, че това е пътят пред отбора.

"Мачът бе много слаб, като класата на хърватите определено си каза думата. Футболистите се стремяха горе-долу да покажат какво могат, но определено не успяха да затруднят съперника. Допуснахме леки голове и това явно стресира играчите. Нормално е при някои от тях да има известно залитане, все пак част от футболистите играха за първи път. Като цяло обаче това е пътят, който ни предстои, и ние ще го извървим докрай", обясни Петев.

Треньорът допълни, че не е доволен най-вече от представянето на бранителите, които допуснаха два елементарни гола във вратата си. Петев допълни, че в последния мач от квалификациите - домакинството на Азербайджан, тимът му ще направи всичко възможно, за да спечели.

Изказването на капитана на тима Ивелин Попов бе в същия дух. Според нападателя на "Спартак" (Москва) в момента това е качеството, с което разполага националният ни отбор, а проблемите са предимно психологически. И ще могат да се разрешат само с много разговори между самите футболисти.

"Теренът беше тежък, но и головете на хърватите бяха от детински грешки. Имаше много млади момчета, не трябва да ги виним. След няколко дни имаме мач, трябва да се вдигнем и да го спечелим на всяка цена. Именно ние сме хората, които трябва да върнем публиката на трибуните", каза Попов.

Халфът Христо Златински също бе на мнение, че проблемите в тима са най-вече психологически и се дължат на няколкото поражения в последните мачове. "Липсва ни увереност и самочувствие, тъй като загубите напоследък се отразяват. Вкараха ни бърз гол, което ни затрудни допълнително. Не сме потиснати, излизаме да защитаваме страната си. Надявам се да победим Азербайджан и така да измием срама от тези резултати", каза Златински.



16
1479
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
16
 Видими 
11 Октомври 2015 18:47
Стефан Аладжов каза, че някога един футболист е можел да почне да играе в Левски или ЦСКА, ако преди това е бил национал на България...
11 Октомври 2015 20:26
Грешка Щурчо, футболистите отиваха в соцграндовете за да играят в националния отбор. На пръстите на една ръка се брояха футболистите извън двата миропомазани соцгранда.
11 Октомври 2015 20:29
...ех, наред и с другите благинки произтичащи от това.
11 Октомври 2015 20:46
не знам защо махнаха любослав пенев след мача с малта когато националите оцелиха две греди и изпуснаха дузпа
петев пое националите и не постигна нищо
11 Октомври 2015 23:56
Austinе, великите пловдивски легенди са друга бира...
12 Октомври 2015 08:16
Не знам каква бира са но са малко футболистите играли повече от 15-20 мача в национала без да са футболисти на соцграндовете.
12 Октомври 2015 10:21
Открит е още едни дефект на тоталитарния футбол - в национала е липсвала е квота за футболисти от извън столични клубове... язък, ако я имаше, можеше и европейски шампиони да станем... че и световни дори
12 Октомври 2015 12:35
Абе,той Остина,ей така си ги приказва...на дъжд и на лапавица.Както Оставим Бонев и Дерменджиев,например Атанас Пашев има 19 мача,Арабов- 42,Господинов-39...Ама карай.
12 Октомври 2015 14:06
Мани го остю, той се пише голем тарикат... не знам как може като пловдивчанин да пренебрегне един Садъков, който беше национал, нищо, че отборът му играеше в Бъ група... Не от столичните грандове, а от Бъ група и като такъв бе титуляр в отбора, който се класира за световното в Мексико през 1986 г. Игра и в Мексико и беше един от най-добрите в отбора. Има към 80 мача в национала, все като футболист на пловдивското Локо...
12 Октомври 2015 14:49
Казах на пръсхите на една ръка се броят тези футболисти и вие ги изброихте.
12 Октомври 2015 14:50
Казах на пръсхите на една ръка се броят тези футболисти и вие ги изброихте.
12 Октомври 2015 14:56
И като броите не смесвайте две три поколения, моля ви се.
12 Октомври 2015 15:03
Чико и Бонев са едно поколение, съвсем друго е поколението на Садъков и Пашев, да не говорим че Пашев едвам се класира с неговите 19 мача за всички национални гарнитури.
12 Октомври 2015 17:38
И като броите не смесвайте две три поколения, моля ви се.

Ми като махнеш вратаря, титулярните полеви играчи на пръстите на колоко ръце се събират, уважаеми остю?
12 Октомври 2015 17:52
Ами за период от 10 години(кажи-речи едно поколение) ще се съберат доста. Така и Пашев е събрал замайващите 19 мача. В оня ден, в който беше тръгнал към Герена, не беше свил обратно към Пловдив, а беше облякъл синята фанелка, щеше да има поне двойно повече. Започвай да смяташ.
12 Октомври 2015 19:20
Нормално е при някои от тях да има известно залитане, все пак част от футболистите играха за първи път.

... футбол.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД