:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 286
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Крайнодесен политик е фаворит

при изборите за поста кмет на Виена, които се проведоха вчера, предадоха агенциите. Последните проучвания даваха преднина на Хайнц-Кристиян Щрахе, който е лидер на Партията на свободата. Тя възкръсна благодарение на страховете на австрийците от наплива на бежанци. Щрахе е против приема на имигранти в страната. Досегашният градоначалник на австрийската столица, социалдемократът Михаел Хойпел, заема поста от 1994 г.



Почина американският спецагент,

който спаси живота на президента Роналд Рейгън през 1981 г., предаде Би Би Си. Джери Пар умря на 85 години от сърдечно заболяване. Той отговаря за сигурността на Рейгън на 30 март 1981 г., когато младеж с психични отклонения стреля срещу Рейгън във Вашингтон. След първите изстрели Пар успява бързо да прибере президента в автомобила му, но рикоширал куршум ранява Рейгън. Той е откаран по настояване от Пар спешно в болница. Според специалистите всяка минута закъснение е можела да бъде фатална за президента.



Беларус проведе президентски

избори с предизвестен победител вчера, предадоха агенциите. Досегашният държавен глава Александър Лукашенко е абсолютният фаворит. Той си пожела да спечели пети пореден мандат с поне 80% от гласовете на избирателите. Освен Лукашенко за държавен глава се кандидатираха Николай Уляхович от Патриотичната партия, Сергей Гайдукевич от Либерално-демократичната партия и Татяна Короткевич от движението "Говори истината". Избирателната активност превишаваше 50% вчера следобед.

849
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД