:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 303
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Хороскоп за понеделник



Овен

През първия делничен ден използвайте максимално пълноценно предоставените ви възможности в професионалната сфера, но като се пазите от крайности, които не биха ви се отразили добре нито в делови, нито в материален план. Избягвайте напрежението, ако искате да се справите успешно с всичко текущо на работното си място. Можете да се надявате на издигане в социален план, където контактите ви ще изиграят важна роля като цяло.



Телец

В понеделник мнозина от знака ще имат нужда самостоятелно да работят върху новите си професионални задължения. Избягвайте поемането на рискове, които могат да заплашат по един или друг начин стабилността ви в материален и професионален план. Възможно е някои от вас да жертват емоционалния си живот за сметка на работата си. Вероятно мнозина ще имат разнообразни интереси, които ще ви затруднят в крайния избор. Умереното физическо натоварване ще ви позволи да се чувствате в отлична форма.



Близнаци

В понеделник избягвайте крайностите и желанието си към прекомерно разнообразие. Напълно възможно е някой друг да се опита да използва вашите идеи като свои. Не позволявайте това да се случи, дори и с риск да станете неудобен служител и да бъдете критикувани от мнозина. Опитайте се да поддържате добрия тон, дори и да виждате, че се извършва несправедливост спрямо вас или някой ваш близък. Помнете, че с дипломация ще се справите със затруднението. Бързите решения не са гаранция за успех.



Рак

Мнозина от вас до средата на започващата делова седмица трудно ще намират най-правилните похвати за осъществяване на всички свои професионални проекти. Здравето ви може да стане повод за известни главоболия, но бързите мерки от ваша страна могат да ви помогнат да се освободите от възникналите в тази посока затруднения. Сами работете за увеличаването на шансовете да сте съпътствани от късмет във всяко житейско направление.



Лъв

Мнозина от знака ще успеят да намерят разрешение на всичките си досегашни проблеми от материално естество. Възможно е да ви се предостави шансът да се освободите от някои свои стари финансови задължения. Стабилността ви ще зависи от готовността ви да предприемете правилните ходове в най-подходящия момент. Напълно възможно е да попаднете на възможност, която значително да подобри финансовото ви състояние, но всичко е въпрос на време и усилия.



Дева

Предпазвайте се от претоварване, защото то може да нанесе сериозни щети върху здравословното ви състояние. Мнозина днес ще постигнат реализация в професионалната сфера чрез настоятелност. Трудности можете да изпитате единствено ако правите прибързани оценки на нещата, които ви заобикалят. Повече от всеки друг път трябва да бъдете отворени към заобикалящия ви свят, което ще ви позволи да правите преценка на ситуациите.



Везни

Търсете вътрешна мотивация, за да работите върху самоусъвършенстването си като личности и специалисти в областта, в която се изявявате. Днес мнозина от вас ще имат желанието да демонстрират благосъстоянието си пред приятели и близки, които не сте виждали от дълго време. Стремете се да премахнете някои условности на общуване с интимната си половинка, защото само така ще скъсите дистанцията, настанила се помежду ви. Не бъдете твърде горди.



Скорпион

Необходимо е да работите при отлична дисциплина, която ще ви даде високи крайни резултати. Мнозина от вас като че ли интуитивно ще налучкват правилната посока на развитие, което ще ви даде още по-добри възможности в бъдеще. Полагайте повече грижи за физиката и духа си. От изключителна важност за вас ще се окаже желанието ви да постигнете по-добри резултати от професионален характер чрез лично усъвършенстване и търсене на нови възможности.



Стрелец

Мнозина от вас лесно ще се впишат в нов колектив, особено ако от дълго време се опитвате да реализирате тази своя амбиция. Спазването на дисциплина също ще ви помогне по-лесно да се утвърдите. Стремете се към умерен ритъм на работа, защото напрежението няма да ви донесе нищо положително. Опитайте се чрез правилни действия и добри контакти да постигнете набелязаните цели, без това да отнема много от вас самите.



Козирог



Днес можете да постигнете по-добри резултати, ако не жалите сили и средства в професионалната сфера. Подпомагайте късмета си, като мислите позитивно и сте толерантни към тези, които ви заобикалят в ежедневието. Мнозина от вас ще търсят отговори на въпроси, които ще ви дадат стабилност в материално отношение в бъдеще. Компромисите са задължителни, особено ако искате да постигнете максимума. По-голяма част от вас ще планират далечно пътуване.



Водолей

Днес бъдете внимателни в изявленията, които давате пред приятели, близки, колеги или делови партньори. Напълно възможно е думите ви да бъдат тълкувани погрешно или съзнателно изопачени, така че се опитайте да не давате основание на околните. Напълно е възможно мнозина от знака да попаднат в плен на личност от противоположния пол. Въпреки положителните емоции е наложително да не бързате с решения, взети импулсивно.



Риби

Не допускайте вмешателство в личните си дела, независимо от това кой стои срещу вас. По-добре обмисляте всеки свой разход предварително, за да не попаднете във финансова криза поради липсата на пестеливо отношение. Още сутринта мнозина ще получат жадуваната компенсация от страна на неискрени приятели, които са ви разочаровали по един или друг начин. Обвързаните в сериозна връзка е наложително да извоюват за себе си свобода.

3068
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД