:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 295
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Контузия

в левия крак е причината треньорският щаб да извади Александър Димитров (кат. 77 кг) от участие в гр. С на световното първенство по вдигане на тежести в Хюстън (САЩ), съобщиха от тима. Травмата дори е станала повод Димитров да заяви, че приключва състезателната си кариера в щангите. Последният наш представител на шампионата е Васил Господинов, който ще се състезава в гр. С на кат. до 105 кг в нощта на четвъртък срещу петък от 1.25 ч. българско време.



100 000 евро

глоба наложи Международната федерация по биатлон (IBU) на руската национална асоциация заради три положителни проби на местни състезатели. Уличени в употреба на забранени стимуланти преди 2 г. бяха Екатерина Юриева, Ирина Старих и Александър Логинов.



Аматьорът

Адам Дъфи елиминира двукратния шампион Дин Дзюнхуей още на старта на Шампионата на Обединеното кралство по снукър в Йорк. 26-годишният англичанин надви именития китаец с 6:2 фрейма и си осигури място във II кръг на втория най-престижен турнир в спорта след световното първенство в Шефилд. Съперник на Дъфи ще бъде Джо Суейл (СИрл), който не даде нито партия на Джоел Уокър (Анг).



Българският

национален отбор зае 7-о място на световното първенство по софтбол за смесени тимове в САЩ. Четвъртото издание на слоупич шампионата се проведе в Плант Сити, Флорида, с участието на общо 8 отбора. Световната купа извоюва тимът на Бахамите, а призовата тройка допълниха съставите на Германия със сребърни медали и Канада с бронзовите.



MЛБ

води разговори с управата на Олимпийския стадион в Лондон за провеждане там на първите мачове от Мейджър лийг бейзбол в Европа, съобщи британският в. "Дейли телеграф". Според изданието то може да се случи най-рано през 2017 г.
822
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД