:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 366
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Георги Миланов

влезе като резерва в 65-ата мин. за ЦСКА (Москва), който завърши 1:1 навън с "Анжи" в 17-ия кръг на руската Премиер лига. ЦСКА продължава да води в класирането, вече с 37 т. Следват "Ростов" с 31 и мач по-малко, "Локомотив" с 30, "Зенит" с 29 и др.



Димитър Бербатов

няма да играе повече за ПАОК до края на годината, тъй като е получил мускулна травма в десния прасец. Възстановяването му ще трае около 3 седмици. Очакванията са Бербатов да се появи за гостуването срещу "Ксанти" на 3 януари. Нападателят се бе възстановил преди около седмица от контузия в аддукторите, заради която не игра 1 месец.



Българският

халф на "Поли" (Тимишоара) Георги Сърмов влезе като резерва в 73-тата мин. при победата с 2:0 у дома над "Търгу Муреш" в 19-ия кръг на румънската Лига 1. Валентин Илиев пък игра цял мач за "Университатя" (Крайова), който загуби тежко с 0:4 навън от "Виторул" (Констанца). Съотборникът му Христо Златински беше сменен в 83-тата мин. "Университатя" е на 7-о място с 26 т., "Поли" е 10-и с 19. Води "Астра" (Гюргево) с 37.



Андрей Гълъбинов

игра цял мач и подаде за гола на Пабло Гонсалес в 43-тата мин. при победата на "Новара" с 1:0 в гостуването срещу "Ливорно" в 15-ия кръг на италианската Серия Б. "Новара" излезе на 5-о място с 25 т. Води "Каляри" с 32.



Националът

Павел Виданов получи разтежение и беше сменен на почивката, а тимът му "Гурник" (Забже) завърши 1:1 с гостуващия "Гурник" (Лечна) в 17-ия кръг на полската Екстракласа. Докато бе в игра, българинът получи жълт картон. "Гурник" (Забже) е на последно място с 11 т., на 5 т. от спасителната зона. Води "Пяст" (Гливице) с 40.



Рекорд

за най-млад вратар във френската Лига 1 постави Албан Лафонт (16 години и 10 месеца), след като излезе като титуляр за "Тулуза" при победата с 2:0 у дома над "Ница" в 15-ия кръг. Досега постижението се държеше от Микаел Ландро (17 години и 5 месеца), който дебютира за "Нант" през 1996 г. Други срещи от кръга във Франция: "Анже" - "Лил" 2:0, "Пари Сен Жермен" - "Троа" 4:1, "Нант" - "Бастия" 0:0, "Аячо" - "Лориен" 1:1, "Реймс" - "Рен" 2:2, "Олимпик" (Л) - "Монпелие" 2:4. Води "Пари Сен Жермен" с 41 т., пред "Анже" с 26 и др.
634
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД