:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 382
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Сираков критикува играта на "Левски"

Клубното ръководство се опита да заличи изказването на легендата
Критики по адрес на представянето на "Левски" отправи една от легендите на клуба - Наско Сираков. Според бившия нападател, който след края на кариерата си два пъти бе спортен директор на "сините", играта на тима не отговаря на новия сектор А на ст. "Георги Аспарухов".

"Преди 3 години, когато сектор А беше взривен, много хора, в това число и аз, не вярваха, че той ще бъде построен в такъв вид. Дано феновете осъзнаят какво притежават и да го пазят. Най-малкото очаквам вече да няма такива картини като чупене на седалките", коментира Сираков пред клубната телевизия на "Левски".

Голмайстор №1 на клуба за всички времена обаче бе категоричен, че качеството на игра, показано от отбора, далеч не отговаря на европейските стандарти на сектор А. Сираков е сигурен, че стадионът ще започне да се пълни едва тогава, когато "Левски" заиграе по-добре.

"С тази игра, която "Левски" показа срещу "Лудогорец", много се съмнявам, че и на следващия мач ще има толкова много хора. Феновете ходят там, където се играе сериозен футбол, и именно това е причината в последно време стадионът да е празен. Трябва да бием такива отбори като "Лудогорец" с 3:0. Аз очаквах да спечелим този мач най-вече заради самочувствието и морала на младите футболисти, но това не стана. Все пак се надявам, че следващия път и това ще се случи. Затова пожелавам на феновете на "Левски" да почакат по-добри дни", коментира Сираков.

Мнението на легендата на "сините" обаче явно не се хареса на сегашните управници на клуба и няколко часа по-късно то бе свалено от сайта на клуба. Видеофайлът с интервюто на Сираков също бе премахнат. В сайта обаче се появи интервю с настоящия спортен директор Георги Иванов-Гонзо, който пък засипва със суперлативи представянето на футболистите.

"През по-голяма част от времето "Левски" игра добре и превъзхождаше "Лудогорец". Статистиката от двубоя доказва това. А това, което показаха момчетата, е доказателство за тяхното мъжество и характер. Аз съм изключително доволен от показаното на терена", обяви Гонзо.
9
824
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
9
 Видими 
25 Април 2016 20:57
Аз мисля, че Георги Иванов - Гонзо е много прав. Аз много го уважавам като специалист. Той много разбира от футбол. Желая му спортно дълголетие на ръководен пост в Лески. Той пасва като дялан камък и като треньор и като спортен директор и като селекционер. Дано остане по-дълго в Лески.
Мейджър, много те уважавам в качеството ти на строителен предприемач. Моля те да опишеш по-подробно оная схема в която строителната фирма за да "остане във форма", не само плаща на огромен персонал, не само инвестира средства в желязо, бетон и прочее, но е и склонна да чака хипотетични събития в далечното бъдеще за да си вземе парите. И понеже си компетентен човек искам да те питам нещо. Посочените разходи фирмата ги поема сама, със собствен капитал...или пък взима кредит за да финансира чужд строеж за който няма да и бъде платено скоро?...А дали разполагаш с някакви данни дали строителните фирми работят със собствени стредства, или ползват банкови заеми? не знам, не знам, твърде сложно е за мене, ...знам че е нахално, но моля те помогни ми.
25 Април 2016 21:09

Мнението на легендата на "сините" обаче явно не се хареса на сегашните управници на клуба и няколко часа по-късно то бе свалено от сайта на клуба. Видеофайлът с интервюто на Сираков също бе премахнат. В сайта обаче се появи интервю с настоящия спортен директор Георги Иванов-Гонзо, който пък засипва със суперлативи представянето на футболистите.

Мдам, старите комунистически рефлекси на любимия отбор на Партията не са забравени.
Според мен горната случка е ярък пример на автоцензура на стопаниствящите сайта и получаващите кинти за това. Тоест за парички правоверните левскари са готови да изпълнят указанията на ръководството.
Как кратко и ясно беше нарекъл левскарите синът на Тодор Батков?
25 Април 2016 23:18
"Hungry Hores"
25 Април 2016 23:23
Остине, къде се скри, бре? Една загуба от пловдивското "Юве" и се запаля, все едно си се запил от мъка.
25 Април 2016 23:39
Чекам мача с Подуянските Леванте ли беа, Райо Великана ли беа....а тези от Пловдивското Юве са бял кахър.
25 Април 2016 23:41
И да прав си, запих се, поливам мъжки внук, че и името ми е взел.
26 Април 2016 00:19
Жив и здрав да ти е!
26 Април 2016 08:09
Ясно! Когато си получат дължимите им пари, фирмите крадци ще положат обратно откраднатия асфалт, понеже не се яде, де, и всички башнедоволни ще си пътуват на воля и безопасно.
Ости, честита ти радост! Жив и здрав да ти е внукът и голям да порасне!
26 Април 2016 10:21
Чекам мача с Подуянските

Мача минА. Паднахте. С много
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД