:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 338
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

И добрите телефони вече са достъпни

Не всичко хубаво е скъпо.
Този смартфон не е известен на широката публика, но характеристиките му са определено добри. Uhans S1 идва с 5-инчов Oncell дисплей, със заоблени ръбове. Телефонът е изработен така, че ви дава чувство на комфорт, когато го държите в ръце. Дисплеят е с резолюция от 1280 x 720 пиксела, което е малко разочароващо, но 294 пиксела на инч е достатъчно за остротата на изображенията.

За тези, които искат добра камера, имаме добри новини - Uhans S1 има предна камера 5MP и задна 13MP, което означава, че любителите на фотографията няма да бъдат разочаровани. Освен това смартфонът ще може да записва на 32GB вградена памет. Има 3GB RAM памет и MTK6753 64-битов 8-ядрен процесор с 1.3GHz.

Телефонът притежава най-новата операционна система Android 6.0 Marshmallow, със собствен Freeme модифициран потребителски интерфейс, който е много лесен за използване. Смартфонът позволява да използвате две SIM карти, може да имате два различни номера от различни мобилни оператори.

S1 предлага (на гърба) скенер за пръстови отпечатъци, който ще ви служи за отключване на телефона и за контрол на музиката, филмите, снимките и останалото съдържание.

Това устройство струва 169 долара.

658
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД