:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 350
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Хороскоп за петък

Овен

Ще получите доста приятни новини за добро парично възнаграждение. Във всичките си дела ще се справяте без проблеми. Вашите неприятности могат да дойдат оттам, че не можете да се изразите достатъчно ясно, за да убедите другите. Ще е добре да се доверите на партньор, който ви разбира. В късния следобед ще ви предоставят прекрасни възможности да пътувате и да се забавлявате. Звездите ви обещават, че денят ще бъде интересен и забавен.



Телец

През днешния петък ще ви се появят много големи шансове за успех, но не трябва да се заемате с най-лесната задача пред вас, а да се отдадете на занимания, които ви харесват, и работа, която вършите с удоволствие. Колкото и трудности да се появят, то вие ще успеете да се справите и да постигнете успех само ако работите това, което ви е приятно. Ако сте се вслушали в съвета, ще имате възможност да се радвате на значителни успехи.



Близнаци

Натовареността ви днес ще изостри сетивата ви и ще затрудни общуването. Не позволявайте на емоциите да определят отношението ви към каквото и да било. Ако допуснете това да стане факт, ще претърпите загуби във всичко. Не бъдете нетърпеливи. Много скоро нещата ще се променят и ще имате възможност да покажете истинските си качества. Пряката ви заетост ще ви погълне с ангажиментите си и ще се проявите като разумни и отговорни.



Рак

Имате шансове да успеете и ще получите нещата, към които се стремите. Не се тревожете за финансовите си постъпления. Възможностите ви ще нарастват и предвид по-добрата ви ориентация ще съумявате да ги влагате в печеливши начинания. Ако се почувствате провокирани от нечии нездрави интереси, съумейте да се въздържате и не се оставяйте да ви използват за користни цели. Докрай отстоявайте своето и постигнатото от вас ще се множи.



Лъв

Ще разберете, че проблемите, които сте считали за трудно решими, ще останат в миналото. С постиженията си ще привличате погледите. Изявите ще ви носят популярност и ще оказват позитивно въздействие върху вас. И защото ще получите привилегии, не допускайте да ви владеят нездрави мисли. Бъдете отговорни и добри, еднакво отдадени и на близките си, и на света около вас. Новостите предстоят, а с тях ще се множат и добрите ви постижения.



Дева

С добронамереното си отношение към проблемите на другите около вас привличате вниманието на хора, имащи високо място в социалния и политическия живот. Това ще ви донесе привилегии и предимства, от които може да се възползвате. За някои то може да означава издигане в йерархията и заемане на по-добро място. Ще се радвате на внимание и ласки от интимния партньор. Вътрешни импулси могат да ви подтикнат към крайни решения.



Везни

Работете по преодоляване на собствената си неподреденост и дайте преднина на дела, които ще ви изведат по-скоро до успеха. Ако прецените, че ви е нужно, потърсете съдействие от хора, пред които сте си изградили добро име, и ще постигнете повече. Скоро ще излезете от апатията и ще погледнете позитивно на живота си. Предстоят ви новости както за бизнеса, така и за личните ви дела. Промяната ще ви направи по-сърдечни и добродушни, добри и успяващи.



Скорпион

С добрата си професионална подготовка ще постигнете по-голям напредък и ще повишите претенциите си както по отношение на възнаграждението, така и към по-високите етажи в йерархията. Петък е подходящ за подобряване организацията на работа. Разумно ще прилагате информираността си и ще вървите напред. Авторитетът ви в средите, с които общувате, ще се затвърди. Предстояща финансова реализация ще ви извади от затруднение.



Стрелец

Не се захващайте с много задачи едновременно, по-добре по-малко работа, но свършена както трябва. Ако го направите, ще останете доволни и ще получите импулс за нови търсения и предизвикателства. Вярвайте повече в себе си и не предизвиквайте ненужно съдбата. Бъдете по-събрани и не разпилявайте енергията си с лека ръка в разнопосчни начинания. Това се отчита от съдбата и предизвиква обстоятелства, които могат да ви затруднят.



Козирог

Няма да жалите сили в постигане на по-добри резултати. Верни на себе си, ще преодолявате препятствия, но ще реализирате мечтите си. Успехите ви ще се множат, ако включите в начинанията си и хора, доказали се като професионалисти. В семейството ще срещате разбиране и заедно ще търсите по-добри начини за почивка. Освободете се от желанието да наставлявате другите. Приемете, че всеки има свои приоритети, различни от вашите.



Водолей

Нарастващите ви финансови нужди ще ви подтикват към активност и смели действия. С нов подход ще налагате позициите си и ще печелите пари и привърженици. С артистичното си присъствие ще правите живота на всички около вас по-интересен. Умението ви да убеждавате ще ви помогне да подобрите финансите си и да внесете разнообразие в емоциите. Ако насочите енергията си към съдружия, ще имате повече реализирани идеи.



Риби

В последния делови ден ще си осигурите нещата, които ви липсват, и ще помислите за нови придобивки. С позитивното си отношение към всичко около вас ще успеете по-лесно да намерите отговорите, които ви интересуват. Започнати в миналото дела ще намерят своето положително развитие. Ще откривате истини, занимаващи духовните ви търсения. Дамите ще имат нови, вълнуващи преживявания. Ще тревожат мислите и желанията на силния пол.
3199
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД