:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 343
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Хилари Клинтън избра за свой вицепрезидент

сенатора от щата Вирджиния Тим Кейн, писаха медиите в САЩ. Тя го представи на среща с избиратели в Маями, Флорида. Според фаворита на демократите за президент Кейн е "прогресивен човек, който обича да върши нещата докрай". Тя заяви, че Тим Кейн е всичко, което Доналд Тръмп и Майкъл Пенс заедно не са. Днес във Филаделфия, щата Пенсилвания, започва конгресът на Демократическата партия, на който двойката Клинтън-Кейн трябва да бъде утвърдена официално за надпреварата за Белия дом през ноември.



Не се страхувам да вляза в затвора,

заяви бившият президент на Аржентина Кристина де Кирхнер, която е обвинена в корупция, цитирана от Би Би Си. Тя говори пред журналисти в дома си в Ел Калафате, Патагония. Кирхнер категорично отрича отправените й обвинения и настоява, че са политически мотивирани. Според нея това е високата цена, която плаща за политиката, която е провеждала - на щедра социална система и национализъм. "Когато вземаш такива решения, е ясно, че рискуваш да влезеш в затвора и да бъдеш преследван политически", казва тя. Кирхнер бе начело на Аржентина от 2007 г. до 2015 г.



Четири болници пострадаха в сирийския

град Алепо при въздушни бомбардировки в рамките на 24 часа, съобщиха местни лекари, цитирани от агенциите. В една от болниците е починало новородено бебе, след като захранването с кислород е било прекъснато от въздушен удар. От средата на юли източните квартали на Алепо са напълно обсадени от силите на режима на Башар Асад, които контролират западната част на втория по големина град в Сирия.



Петима души бяха убити при стрелба

в мексикански град, населен с индианци, в щата Чиапас, предадоха агенциите. Неизвестни открили огън по време на митинг, състоял се на централния площад в Сан Хуан Чамула. Сред убитите са кметът Доминго Лопес Гонсалес, двама общински чиновници и един цивилен. Ранени са 12 души.
827
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД