:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 262
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Английският

топрефер Марк Клатенбърг ще бъде главен арбитър на двубоя "Лудогорец" - "Виктория" (Пилзен) от плейофите за влизане в групите на Шампионската лига. Двубоят е утре от 21.45 на ст. "Васил Левски". През тази година британецът ръководи финала на Шампионската лига "Реал" (М) - "Атлетико", както и финала на Евро 2016 между Франция и Португалия.



Селекционерът

на България Ивайло Петев ще разчита на 10 футболисти, играещи в чужбина, за европейската квалификация срещу Люксембург на 6 септември. Повиквателни получиха Божидар Митрев, Страхил Попов, Живко Миланов, Иван Иванов, Васил Божиков, Михаил Александров, Ивайло Чочев, Георги Миланов, Александър Тонев и Ивелин Попов.



Нападателят

Валери Божинов бе засипан със суперлативи от медиите в Сърбия, след като донесе успеха на "Партизан" с 1:0 над "Чукарички" в мач от 5-ия кръг на първенството. Грандът от Белград записа втори пореден успех под ръководството на Марко Николич, като заслугата бе най-вече на българина, който вкара третия си гол от началото на сезона.



Халфът

на "Барселона" Андрес Иниеста получи травма на дясното коляно при победата с 2:0 над "Севиля" в първия мач за Суперкупата на Испания. Очакванията са испанският национал да пропусне поне 3 мача на отбора - реванша със "Севиля", както и срещите за първенството с "Бетис" и "Атлетик". С контузия от мача е и бранителят на каталунците Жереми Матийо, който ще бъде извън строя за около месец.
592
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД