:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 242
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Графа пише песента ни за "Детската Евровизия"

снимка: БНТ
10-годишната Лидия Ганева спечели убедително българската селекция.
Владимир Ампов-Графа довършва музиката и текста на песента, с която България ще участва на "Детската Евровизия" 2016. Тя е с работно заглавие "Вълшебен ден" и вече е спечелила одобрението на изпълнителката Лидия Ганева, която ще ни представи с нея на европейския финал в Малта.

Графа бе в журито на националната селекция "Децата на България са супер" и е запознат с гласовите характеристики на 10-годишната победителка, която зрителите безапелационно избраха след оспорвана надпревара. "В момента Влади Ампов е един от най-актуалните композитори у нас. Доверихме се на него, водени от желанието новата песен за "Детската Евровизия" да бъде с модерно звучене и да е близка до вкуса на тийнейджърската аудитория", заяви изпълнителният продуцент Йоана Левиева-Сойър.

Премиерата на новата българска песен за "Детската Евровизия" ще бъде през септември, а на 20 ноември 10-годишната Лидия ще излезе на сцената в малтийската столица Валета. Досега 15 държави са потвърдили присъствие в 14-ото издание на конкурса. Участието си в надпреварата подновяват Полша и Кипър.
787
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД