:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 400
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Хороскоп за понеделник



Овен

През първия седмичен делничен ден по-голямата част от вас ще се нуждаят от добри шансове, за да покажат на какво са способни в работата. Мнозина ще имат възможност да блеснат със знания и умения, с които не всеки може да се похвали. Всички ще се радват на отлична подкрепа в проектите си. Склонността ви да контролирате развитието на инициативите си в професионалната сфера ще ви спести множество главоболия и затруднения.



Телец

Днес решителността, с която мнозина преследват личните си интереси в професионалната сфера и успеха, който ще имат, ще спечели възхищението на началници, високопоставени особи и колеги. Стремете се да завършите навреме рутинните си дела на работното място, за да разполагате с достатъчно свободно време. Колкото повече ви ръководи разумът, толкова по-добра ефективност и парични постъпления ще реализирате.



Близнаци

Понеделникът за вас ще бъде отговорен, особено по отношение на вашето професионално призвание или във връзка със стремежа ви да заемете желаното престижно място. Ще ви владее голямо желание да изпъкнете и в това ще подпомага волята ви за победа. Единственото нещо, което може да ви създаде известно напрежение, е, ако се прекалите с вродената си ексцентричност и странност в поведението.



Рак

Използвайте първия работен ден на седмицата, за да обмислите детайлно режима си на работа и почивка и дали трябва да продължавате да влагате усилия до изтощение. По възможност отложете далечните пътувания и особено в чужбина, ако са предстоящи - възможни са неприятни пречки и спънки в това отношение, и то по независещи от вас причини. Не е необходимо заради грешките или пропуските на други да страдате вие.



Лъв

В емоционалната сфера ще се нуждаете от кръговрата на познатите и уютни неща в дома. Здравето ви при днешната планетна конфигурация е безпроблемно, но се въздържайте от прекаляване с храната. Тъй като звездите ви дават енергия, сила и бързи реакции, опитайте се да ги ползвате конструктивно при контактите си, особено с най-близкия човек до вас. С него не започвайте разправии, пазете се и от стремеж за доминиране.



Дева

Днес основните ви ангажименти според звездите са в областта на професионалните и партньорски контакти. Вашите емоции и дела ще са свързани, освен с кариерата и с дома, и с партньора. В професионалната сфера използвайте рационално натрупания опит и интуиция, когато става въпрос за решаване на сложни и не много ясно формулирани проблеми. Ако се занимавате с обучение, днешният понеделник ще ви е добър.



Везни

В първия ден на седмицата ще имате стабилна подкрепа от енергиите на планетните конфигурации, но може би и известно напрежение, докато намерите решенията. Имате много добър ден за интимни контакти, но ако се изкушите това да е с хора от работната ви среда, клюките са неизбежни и ще стигнат до уши, които не трябва да ги чуват. Може да почувствате изострен стремеж към обезпеченост, който ще се прояви като пестеливост.



Скорпион

Днес няма да се притеснявате за финансовото си благополучие, защото звездите ви дават висока енергия и продуктивност в области, които са ви любими. По възможност обаче, независимо от това дали учите, или работите, се постарайте да обуздавате вашите стремежи към противоположния пол, защото това може да ви доведе до конфликти. Имате практична мисъл и работеща интуиция, използвайте ги пълноценно.



Стрелец

Днес звездите ви дават сериозна концентрация и способност да избягвате занимания с излишни неща. Имате достатъчно мощен енергиен заряд, за да преследвате и постигате и далечните си цели. Реализирайте и естествените си възможности да направите работното си място още по-удобно чрез реорганизация или с въвеждане на нови приспособления. Може да изпитате и влечение към далечни непознати места с мистична слава.



Козирог

Днес представителите на знака ще се радват на успех във всичките си начинания, свързани с кратки пътувания, публикации и изяви в музиката и литературата. В домашна среда зачитайте мнението и достойнството на другите, за да не ви обвинят в тираничност. По правило имате добри условия за разбирателство с околните, подсъзнателно обаче може да се разкъсвате между дълбоки и страстни изблици на чувства.



Водолей

Използвайте деня, за да свършите неотложните "малки неща" в живота, защото понякога те се оказват извънредно важни. Добри условия за запазване и увеличаване на собственото ви благосъстояние чрез професионална изява или с помощта на партньора ви, особено в сферите на интелектуалния труд. Някои трябва да се пазят от прибързани решения. В интимната сфера почти всички от знака имат отлични възможности да проявят енергичност.



Риби

Днес не се поддавайте на променливите си емоции, за да се радвате пълноценно на това, което имате. Ще се справяте отлично, ако работите в комуникациите, компютърните продукти и медиите. Вероятно е да сте привлечени от духовни или мистични проблеми. Вие имате добра концентрация, която е от значение за справянето с евентуални нови неща. Програмата ви може да се наруши от неоснователни претенции на хора край вас.
2526
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД