:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 357
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Френски гранд също следи Кафу от "Лудогорец"

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Жонатан Кафу
Най-конвертируемият футболист на "Лудогорец" този сезон - Жонатан Кафу, предизвика интереса на още един голям европейски клуб. Според "Спортал", това е "Олимпик" (Лион), вицешампион във френската Лига 1 от изминалия сезон и участник в Шампионската лига. Клубът дори е имал специален пратеник, който да гледа бразилеца по време на мача с "Пари Сен Жермен" на 28 септември в София. Това е бил бившият френски национал Бернар Лакомб, работил като треньор и спортен директор на клуба, и съветник на президента Жан-Мишел Ола.

Засега "Олимпик" не е излязъл с оферта за Кафу, а ще продължи да следи бразилеца. Към него има силен интерес от още един френски клуб - "Тулуза". А също от италианските "Лацио" и "Аталанта". Те обаче са респектирани от цената, която собственикът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев постави на техничаря - 10 млн. евро.

Участието на разградския клуб в Шампионската лига провокира вниманието и към други футболисти на тима - вратаря Владислав Стоянов, халфовете Вандерсон и Абел Анисе.

Междувременно Burgas24 съобщи, че вече има решение на ФИФА относно казуса от 2012 г. с Анисе при преминаването му от "Черноморец Бургас" в ЦСКА. Тогава мадагаскарецът прекрати договора си едностранно, като върна три от заплатите си и подписа със софийския клуб. Това доведе до решение на БФС да бъдат спрени картотеките на нови играчи в ЦСКА през летния трансферен период на 2012 г., но после се оказа, че Анисе е бил в правото си да разтрогне с бургазлии.
718
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД