:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 270
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

На 1/8-финал за

Купата на Румъния се класираха Христо Златински и Апостол Попов с отбора на "Университатя" (Крайова). Това стана след победа с 1:0 след продължения навън над втородивизионния "Сепси" (Сфънту Георге). Златински игра цял мач, а Попов влезе като резерва в 113-ата минута.



Съперникът на "Лудогорец"

в Шампионската лига "Арсенал" спечели с 2:0 домакинството си срещу "Рединг" в 1/8-финал за Купата на лигата в Англия. Головете вкара Алекс Окслейд-Чембърлейн в 33-ата и 78-ата мин. На 1/4-финалите се класира и "Ливърпул" след успех с 2:1 над гостуващия "Тотнъм" (с две попадения на Даниъл Стъридж). Напред продължава и "Нюкасъл" след 6:0 у дома над "Престън Норт Енд".



Валтер Дзенга бе уволнен

като мениджър на английския втородивизионен "Уулвърхемптън". Италианецът зае поста в края на юли, но под негово ръководство "вълците" спечелиха само 4 от 14-те си шампионатни мача и са на 18-о място в Чемпиъншип.



Най-скъпоплатеният футболист

в Украйна е нападателят на "Динамо" (Киев) Андрей Ярмоленко, който получава 5 млн. долара годишно, според fanat.ua. Следва Дарио Сърна от "Шахтьор" с 4,5 млн. и бразилският му съотборник Бернард с 4 млн.



На 72 години почина

легендарният бразилски футболист Карлос Алберто. Той бе капитан на отбора, който спечели световната титла през 1970 г., като вкара и феноменален гол във финала срещу Италия (4:1). Считан за най-добрия десен бек в историята на бразилския футбол, той има шампионски титли с "Флуминензе" и "Сантос". Записва 53 мача и 8 гола за националния отбор.



Аржентина и Уругвай

ще издигнат обща кандидатура за домакинство на световното първенство по футбол през 2030 г. Това бе договорено на среща между президентите на Аржентина - Маурисио Макри и на Уругвай - Табаре Васкес. През 2030 г. ще се навършат 100 г. от първото световно първенство, което се провежда тъкмо в Уругвай и на него домакинът печели титлата.
540
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД