:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 294
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

ЕС планира да въведе електронни визи

за всички пътуващи в Шенгенската зона граждани на държави извън ЕС, писа германският в. "Ди Велт", като цитира документ, изготвен от еврокомисаря по въпросите на миграцията и вътрешните работи Димитрис Аврамопулос. Визата ще струва 5 евро, ще се издава на лица над 18 години и ще бъде валидна за срок до 5 г. Решението ще се взема от миграционните власти на отделните страни, а не от европейски органи. Издаването на визата ще отнема до 10 минути.



Нов свръхзвуков пътнически самолет

планира да създаде британският милиардер Ричард Брансън, писа "Индипендънт". Брансън се надява машината, която ще пътува от Лондон до Ню Йорк за 3 часа и 15 минути, да осъществява полети над Атлантическия океан от 2023 г. - точно 20 години след като самолетите "Конкорд" прекратиха полетите си. Проектът ще бъде разработен съвместно от компанията на Брансън "Върджин" и американската фирма "Бун", собственост на бившия мениджър на "Амазон" Блейк Шол. Прототипът на самолета вече е изготвен и се съхранява в хангар в американския град Денвър. Цената на билета ще бъде около 5000 долара според разчетите.

.



846
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД