:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 326
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Кое е по-умно?

Въздишка. И още една. Облекчение.

"Бюджетът мина, вдигат пенсии и заплати" - анонс от 1-а стр. на съботния "24 часа". В същия брой пише и за бенефиса на златните момичета, но не можахме да се развълнуваме, както за бюджета, пък и вече бяхме гледали по БНТ някаква задъхана репортерка, която не можеше да опише емоциите си. За тоя бенефис комшии се събираха да плачат заедно, да споделят емоцията и да пеят песни за уволнението от казармата.

Но нищо от това не може да се сравни с минаването на бюджета и реакцията на "24 часа".

В неделното си издание същият вестник продължава чудотворната линия: "В София е иконата, церяща рак". Чудим се кое е по-умно - да се радваш, че минал бюджетът, да се лекуваш с икона или да се надяваш на Москов?

"Акъл не ща, пари ми дай", казва българският народ, който е най-умният на света и ум не му трябва. Затова - "Ремонтират "Бояна" и НДК със 100 млн. Сградите ще бъдат напълно обновени за председателството ни на ЕС". Страхотно! Скоро правиха ремонти около НДК - бая пари закопаха в градинките и нарисуваха с блажна боя велоалеи по тротоарите - така че да няма място ни за пешеходци, ни за ездачи. Ама това беше миналата година, толкова дълго не можем да помним. А дали има връзка с европейското председателство, не знаем, но до паметника на Левски строят хотел "Хаят" и като нищо ще го завършат навреме - умните хора знаят с кого да играят карти и строят в центъра на София, а не примерно на няколко километра от морето, както постъпиха известно количество мутри, които, както знаем, са особено разсъдливи като за добичета.

В "Телеграф" намерихме нещо като обява за интелигентни момичета: "Търсят новата Николета на 2 февруари". "Николета" е емблематична плеймейтка и фатална за българските футболисти жена.

Много хора не я считат за особено умна.

На практика обаче се оказа по-силна мозъчно от поне двама клети футболяги.

1279
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД