:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,695,084
Активни 274
Страници 13,702
За един ден 1,302,066

Хороскоп за понеделник

Овен

През първия делничен ден се насочете към завършване на инициативите, по които работите от дълго време. Стремете се да разработвате идеите си, като основно залагате на своите способности при тяхното осъществяване. Напълно възможно е да имате известни неприятности във финансовата сфера. Вземете мерки, за да преодолеете възникването на по-сериозни проблеми. Следете за развитието на инициативите си, като не губите личния контрол над тях.



Телец

Днес се стремете да имате реална представа за себе си, защото това ще ви помогне да откриете добрите формули за постигането на желанията си. Спокойствието и вътрешната ви увереност ще ви дадат сили да се справите с някои непредвидени административни затруднения. Не се колебайте да търсите съмишленици сред колегите, опонентите или началниците си, като единствено ще трябва да изкажете по подходящ начин идеите, стремежите и желанията си.



Близнаци

С настъпването на новата седмица контактите ви ще играят решаваща роля в професионалната сфера. Възможно е мнозина от вас да обмислят началните стъпки в реализирането на някакъв нов проект, който може да е свързан и със стремежа към коренна промяна в живота ви - смяна на населено място, град или дори държава. Предпазвайте се от непредвидените разходи за подобряване на някои обстоятелства в дома ви или на работното място.



Рак

Днес на мнозина от знака ще се наложи да се освободят от задълбочаването на съществуващите проблеми в процеса на работа. Не поемайте рискове, с които не бихте могли да се справите, ако възникнат непредвидени затруднения. Обстойно анализирайте новите си възможности в професионалната сфера, преди да се впуснете в тяхното преследване. Твърде вероятно е нещата, които ви изглеждат примамливо розови, да се окажат трудни.



Лъв

Напълно възможно е днес очакванията ви, свързани с увеличаване на паричните ви постъпления, да се сбъднат. Реагирайте според обстоятелствата във всички житейски посоки. На мнозина ще им се предоставят неочаквано изгодни шансове да предприемат пътуване за удоволствие. Не се лишавайте от възможността да се освободите от натрупания стрес през изминалите работни дни. Планетните разположения ще ви помогнат в сърдечните истории.



Дева

Представителите на тази зодия в първия ден на седмицата ще бъдат напрегнати и склонни да влизат в безпричинни конфликти. Внимавайте от необмисленост да не затворите някоя врата пред себе си и да не навредите на хората, които не заслужават това. Най-добре ще е да използвате излишъка от енергия за работата си. Повечето от знака ще имат шанса да започнат реализацията на своите идеи. Важното е да избегнат излишното домогване до лидерски позиции.



Везни

В началото на седмицата ще получавате подкрепа от страна на колеги и делови партньори при приключване на част от ангажиментите ви. Денят е подходящ за сключване на съюзи, които и в бъдеще ще имат положително развитие. Не се колебайте да отстоявате позицията си, когато от вас се изисква конкретно мнение или решение. Не допускайте закъснения за срещи или за работа. За мнозина е наложително да не пренебрегват интуицията си за неща в личен план.



Скорпион

Днес почти всички от знака ще усетят, че ще започнат да осъществяват желанията си за увеличаване на доходите. Понеделникът е подходящ да планирате работата си в няколко професионални насоки. Лесно ще печелите доверието на високопоставени особи, и то благодарение на концентрацията и способността ви да изпипвате до детайл поверените ви ангажименти. С адекватни реакции ще печелите благоволението на заобикалящите ви.



Стрелец

Още през първия делничен ден се предпазвайте от развиването на негативно отношение към заобикалящата ви среда както на работното място, така и в личния живот. Колкото по-толерантно се отнасяте към заобикалящите ви, толкова по-голяма е вероятността да не нараните нечии чувства. Денят е подходящ за придобиване на нов опит и знания в деловата сфера. Мнозина трябва да избягват големите вълнения в професионален и личен план.



Козирог

Понеделникът за мнозина от вас е подходящ да изявите в пълна степен професионалните си способности. Стремежът ви към независимо положение на работното място ще започне да дава първите добри резултати. На първо място ще усетите, че финансовите ви постъпления чувствително ще се повишат. Добре е да подобрите и своята квалификация. На мнозина ще им се наложи да се приспособят към някои промени в начина им на живот.



Водолей

Още в първия ден на новата седмица мнозина от родените под този зодиакален знак ще бъдат изправени пред трудности в професионалната сфера, които ще подложат на изпитание вашата емоционална стабилност. Напълно възможно е част от вас да се стремят към изграждане на нов тип взаимоотношения с представители на властта или администрацията от работното ви място. Не пръскайте наличните си пари за неща, които за вас не са от първа необходимост.



Риби

В първия ден на новата седмица ще получите сигурни гаранции, че вашето финансово състояние значително ще се подобри, независимо от трудностите, които ще имате през днешния ден в службата. Ще имате възможност внимателно да планирате предстоящите си ходове в професионалната сфера. Вероятно е част от вас да станат жертва на недоброжелателни колеги, но нищо няма да е с негативен знак до момента, в който не го приемете за такова.
3055
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД