:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 177
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Реконтра

Животът ни като виц

И-НЕТ СНИМКИ
Парашутиране на депутати - черва от различни партии.
Каквото за света, това и за нас! Става дума преди всичко за Черния петък, рая на шопохолиците, ада на трезвомислещите, храма на търговците. Но без оценки, само факти, при това с виц: Черен петък? Стоки, които не са ви нужни, на цени, на които не можете да устоите.

Определението подхожда и за мигрантите, които ни създават главоболия и ни пречат да си живеем живота въпреки общоразпространеното мнение, те ни излизат много по-евтино, отколкото други натрапници, достатъчно е да видим разходите на парламента за тоалетна хартия или на кое да е министерство за служебни автомобили, за да се убедим в това. По непроверени сведения сборът от стойността на часовниците на 240-те депутати превишава значително месечната издръжка на лагера в Харманли, за който ще отворим дума веднага след финализиращ тази теза виц - истинският швейцарски часовник винаги показва точно времето за взимане на поредния подкуп.

Кажем ли "подкуп", не можем да не кажем и "мигрант", както и обратното. Далавера, българи! Поредната. Дребна игра с големи награди. Можете ли да се сетите за нещо в най-новата ни история, което да не е било далавера? Приватизация, разнообразни реформи, природни бедствия, човешки грешки, стремежи и мечти - всичко е далавера за едни на гърба на други, разбира се, защото далаверата е като любовта, иска взаимност. Взаимност да искаш от нашего брата, поне що се отнася до това да го яхаш, доиш, скубеш и... така нататък. За други, явно по-маловажни неща, ние сме си недоверчиви. Причини да сме такива има разнообразни, умните глави все някога ще ги изолират и ще синтезират спрей, с който да ги напръскаме, а дотогава ще редим народопсихологическия пъзел виц по виц: Никога не съм разбирал и не разбирам хората, които не говорят български.

Харманли, бежанци - това е толкова просто! Поне според масовия, тоест оправящ света на маса българин. Да ги връщаме обратно е решението! Добре, обаче дяволът, пък и далаверата, е в детайлите. Къде да ги връщаме, как да стане това? Елементарно - в Афганистан, там сме си като у дома, а понеже афганистанските власти шикалкавят, ще ги използваме трите военно-транспортни самолета "Спартан". Те поемат по 46 парашутисти и за малко над 2 месеца 3000-те харманлийски кандидат-бежанци, независимо от възраст, пол и националност ще бъдат изритани с парашути над Кабул, след което самолетите с красив завой поемат обратно към залеза, където спрямо Афганистан са земите български, в които се възцарява ред и порядък. Не веднага, а след като по разработения ефективен начин над Кабул бъдат пуснати и депутатите - няма и шест полета са това. Ето тогава вече ще има ред и порядък у нас, което предполага скука, затова можем да разиграем залози кой ще успее да се върне обратно - дали депутатите или мигрантите. Е не, лесни пари са това, по-добре да решим какво ще правим с опразнения парламент - можем да настаним в него допълнителните мигранти, които ще доведат със себе си връщащите се парашутирани афганистанци и сие. Парламентът е идеален - до него са университетът и Народната библиотека, където мигрантите да се образоват, Художествената академия, където да ваят и рисуват, Патриаршията и няколко храма, където да огладят вярата си, Военният клуб за вечеринки. След това масово решение, интелектуален виц: Колкото по-далеч бягате от проблемите, толкова по-дълго ще ви се наложи да се връщате назад, за да ги решите.

Нещо извън темата: В събота на пътя между Лясковец и Долна Оряховица дрогиран шофьор без книжка уби трима и рани тежко двама.

2
1733
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
27 Ноември 2016 22:10
Залагам на мигрантите. Те имат мечти и идеали, докато депутатите - само ценности
28 Ноември 2016 12:49
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД