:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 240
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Локомотив" (ГО) спря серията на "ЦСКА-София"

"Червените" не успяха да спечелят гостуването на новака
СНИМКА: SPORTAL.BG
Халфът на "ЦСКА-София" Паскал Бумал опитва всякакви прийоми, за да спре Симеон Мечев от "Локо" (ГО) по време на вчерашния мач.
"ЦСКА-София" не успя да запише трета поредна победа под ръководството на новия си треньор Стамен Белчев и направи 0:0 като гост на "Локомотив" (ГО) в мач от 18-ия кръг на първенството. Освен това тимът даде и две сериозни жертви, след като още преди почивката Кристиан Малинов и Милчо Ангелов бяха контузени и се наложи да бъдат заменени.

Преди почивката столичният тим имаше и други проблеми, след като домакините пропуснаха да вкарат на два пъти. Първо Матиас Курьор не уцели празната врата на гостите, а след това удар на Йордан Апостолов бе спрян на голлинията от Рафаел Перес. Реферът Ивайло Спасов не посмя да отсъди дузпа за "Локо" за нарушение на Паскал Бумал, който бутна в гърба Симеон Мечев в наказателното поле.

С включването на резервата Преслав Йорданов гостите постепенно наложиха предимство, но вратарят на "Локо" Николай Банков спаси два удара на Никола Колев. След почивката тимът от Горна Оряховица пропусна да излезе напред, след като стражът на "ЦСКА-София" Георги Китанов отрази удар с глава на Апостолов отблизо. Реферът Спасов отново удари едно рамо на гостите, като не посмя да изгони Бумал, който вече имаше жълт картон, за поредното му грубо нарушение.

До края на мача столичани пропуснаха няколко пъти, като в герой се превърна вратарят Банков. Той прояви невероятен рефлекс при шутове на Станислав Манолев и на Йорданов. На 2 пъти Диого Виана от "ЦСКА-София" пък не успя да уцели вратата на съперника от удобни позиции.

"Не съм доволен от начина, по който проведохме мача - коментира треньорът Стамен Белчев. - Не се получи това, което искахме и за което говорихме. Липсваха ни търпение и самочувствие, нямаме и скорост. Това са големите ни проблеми в момента. Дано поне многото контузени, които имаме, успеят да се оправят за следващия ни мач, който задължително трябва да спечелим."
1
898
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
12 Декември 2016 09:22
Абе, к'во станА с 5-тата ?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД