:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 356
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Арт лупа

За шоуто Vivaldino



се подготвя 15-метров LED екран и уникална технология на прожектиране върху 3D мрежа. Това са част от изненадите, които очакват родните фенове по време на концерта, който ще бъде на 19 март в "Арена Армеец". Повече от 10 тира с техника от цял свят пристигат в столицата за спектакъла, посветен на необикновената история на Антонио Вивалди. По време на грандиозното шоу с класическа музика, визуалните ефекти ще бъдат пресъздадени с иновативна технология за прожектиране на специалнa 3D стена. Билетите за събитието са на цени от 40 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online.



Ед Шийрън



планира да издаде поне 7 албума, преди да се пенсионира. Това заяви 25-годишният певец, който в момента подготвя излизането на третия си студиен албум, цитиран от Contact music. Поп звездата разкрива, че вече обмисля своето пенсиониране, което ще му позволи да прекарва повече време със семейството си и да се грижи за него. Ед споделя, че мисли да си вземе малка почивка и да се завърне на музикалната сцена, когато децата му са вече тийнейджъри.
590
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД