:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 302
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Първата визита на Румен Радев



ще е в Брюксел. На 30 и 31 януари той ще посети белгийската столица, където ще се срещне с председателя на ЕК Жан-Клод Юнкер и с председателя на Европейския съвет Доналд Туск. В главната квартира на НАТО Радев ще се срещне с генералния секретар на алианса Йенс Столтенберг. В рамките на визитата новият президент ще посети Върховното главно командване на Обединените въоръжени сили в Европа в Монс.



ДПС, БСП и ДРОМ,



местна коалиция "Време за промяна" и инициативен комитет за издигане на независим кандидат са заявили досега участие в частичните избори за кмет на община Кубрат. Срокът за регистрация изтича в четвъртък, а вотът ще е на 19 февруари. В деня на изборите в общината ще бъдат разкрити 30 избирателни секции.



Над 2.59 млн. лв. са събрани



от "Българската Коледа", а сумата е най-голямата през мандата на президента Росен Плевнелиев. Това съобщи прессекретарят му Мария Иванова. Фокусът на кампанията т.г. са децата с тежки хронични заболявания. По традиция парите ще се използват за болни деца и техните семейства и за високотехнологична апаратура. Досега са получени 170 заявления за подпомагане на деца и 20 заявления от болници за закупуване на апаратура.

1
963
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
18 Януари 2017 11:17
Сара Вагенкнехт призова за разпускане на НАТО и нов алианс с Русия
/Поглед.инфо/ НАТО трябва да се разпусне и на негово място да бъде създадена нова "колективна система за сигурност с участието на Русия", призова лидерът на Лявата партия в Германия Сара Вагенкнехт по повод изказването на Доналд Тръмп за "остарелия НАТО", съобщава RT във вторник (17 януари), като цитира германския Die Zeit.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД