:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 568
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Таря Турунен идва с две групи у нас

Таря Турунен е майстор на сценичните превъплъщения.
7 февруари т. г.

Зала "Универсиада", София



Звездата Таря Турунен ще доведе две чужди групи за концерта си в зала "Универсиада". Полските метъли Anvision и английската мелодик рок банда Devilfire ще се качат на сцената, за да подгреят публиката преди излизането на финландската прима. Концертът на 7 февруари, организиран от Loud Concerts, е с начало 19.45 часа. Билетите за шоуто на Таря в София са в продажба в мрежата на Еventim и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, "Български пощи", The Mall, ниво 0, "Технополис". Те са на цена 40 лева, а в деня на концерта, както и на място на входа на зала "Универсиада", цената ще бъде 50 лева на билет. Концертът на Таря у нас е част от европейското турне The Shadow Shows, което стартира през октомври м. г. и с което през лятото преди това Таря посети за пръв път Китай, Хонконг и Тайван.

Организаторите информират също така, че в залата няма да се допуска внасянето на напитки, както и застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е и внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видеокамери и други професионални записващи устройства. Всички посетители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно - с придружител и попълнена декларация. Вратите на зала Универсиада на 7 февруари отварят в 18.30 ч., а първата съпорт банда излиза на сцената в 19.45 часа.



689
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД