:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 337
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Пътната агенция "изправи" кръговото край Кочериново

СНИМКА: БГНЕС
При преминаване на извънгабаритни влекачи през кръговото кръстовище останалото движение временно ще се спира.
Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ) "изправи" кръговото кръстовище край Кочериново. Тържествено пуснатото в края на септември миналата година съоръжение вече е прорязано през средата от нов асфалтов път. Така то става първото в страната, през което преминава и конфликтно за всички участници в движението трасе.

Кръговото кръстовище на изхода след Благоевград към магистрала "Струма" бе изградено спешно, след като в разстояние на няколко месеца след пускането на магистралата там станаха серия катастрофи. Причина за тях бе лошата организация на движението, при която пътуващите към София трябваше да пресекат основния поток по магистралата. Сега от АПИ са се сетили, че през него не могат да преминават извънгабаритни товари с 32-метрови греди за мостовете на изграждащия се лот 3.3. на магистралата между Кресна и Сандански, предаде БГНЕС. Разсечен е и изобразеният с бели, зелени и червени камъчета кръст в средата на кръстовището. В кръга има и пилон с националния трибагреник.

Новият път е временен и след завършването на строителството на този участък от магистралата ще бъде премахнат, уверяват от АПИ. От двете му страни са поставени бариери, които ще пропускат единствено извънгабаритните товари. Те ще тръгнат по новото трасе след 6 март, от 9 до 16 ч. през делнични дни, когато трафикът е по-малък. При навлизането на влекач по "правия" участък сигналисти за кратко ще спират движението през кръстовището.
1
1241
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
28 Февруари 2017 19:58
Така то става първото в страната, през което преминава и конфликтно за всички участници в движението трасе.

Ко речи? Я погледнете в гооглето град Нова Загора и по-точно разклона за с.Кортен. Знаете ли откога е така? Явно не сте минавали и през Петолъчката, че и тя дълги години беше с такова кръгово. Да не говорим, че това нещо е на масово приложение в южна Испания, като там този път по средата даже се използва, че има и светофар. Също като това в центъра на Айтос...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД