:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 335
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Интимно

Вестниците станаха толкова близки с читателите, че не се стесняват да засягат интимни теми. "Труд" цитира служебния премиер: "България да влезе в най-интимния кръг на ЕС". Представихме си... да не кажем какво, но се оказа, че имал предвид "преддверието". То и за него не е удобно да кажем какво си помислихме, но с четене разбрахме, че било "преддверието на еврозоната - ERM2". От там предстояло зачеване на Съединени европейски щати (СЕЩ). Геополитика на будоара!

Силата на днешния премиер е, че не крие нищо, и това го прави много секси за журналистиката. Но според "Стандарт" все пак "Жените са по-добри от мъжете". Вестникът се опира на канадско изследване, според което "еволюцията е направила Евите по-секси". Освен това те "могат да правят няколко неща едновременно, (защото) имат по-силна връзка между лявата и дясната половина на мозъка си, докато мъжете имат по-силна връзка между предната и задната част".

Подложихме на проверка научната теза и за целта избрахме най-големия мъжкар в България в най-сексапилното му облекло - Бойко Борисов в генералска униформа. Резултатът бе изненадващ. "Дума" писа: "Фалшив Бойко на плакат", показвайки снимка на билборд, откъдето Борисов козирува неуставно като разпасан ефрейтор след вечерна проверка. От централата на ГЕРБ категорично заявили, че "нямат нищо общо с изработката и поставянето му", защото и на тях Генерала не се явил достатъчно секси.

В сравнение с него Хубавото Наде (посланикът ни в Турция) си е винаги секси и затова "Дума" я слага за челна новина: "Нейнски привикана за консултации". Знаем ги тия консултации, особено с добавката, че "не се съобщава кога тя ще се върне в Анкара". Турците има да чакат. Неизвестно какво, но да чакат.

А "24 часа" дава исторически нишан под заглавие - "Как пуснахме турците в Европа". Може би иска да ни каже, че от нас зависи интимната близост между Турция и Европа.
1139
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД