:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 500
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Строежът на магистрала "Струма" се бави



заради разчистване на горски терени по трасето между Благоевград и Крупник. Започнала е регламентирана сеч в района на село Мошанец, която трябва да приключи до края на май, за да започне работата строителят. Магистралата ще прекосява държавни, общински и частни имоти. Отсечката се проектира и изгражда от благоевградската фирма "Агромах". Преди месец регионалният министър Спас Попниколов призна, че има забавяне, и пое лично наблюдението над обекта. Той очаква до края на март график от строителя.



Външният държавен дълг е намалял



през януари с 43.6 млн. евро спрямо края на 2016 г. и достига 6.7 милиарда, показва статистиката на БНБ. За година обаче той се е повишил с 1.26 млрд. евро в резултат основно на емисията на облигации през март 2016 г. Общо задълженията на държавния и частния сектор към света са намалели със 195 млн. евро през януари до 34.447 млрд. евро, или 71% от прогнозирания БВП.



КЗК наложи глоба от 102 хил. лв. на "Нет инфо"



за нелоялна конкуренция след оплакване на компанията "Изиадс", която е собственик на платформата за управление на онлайн реклама EasyAds. Санкцията е в размер на 1% от нетните приходи на нарушителя за 2015 г., което се равнява на 101 600 лв. През 2015 г. "Нет инфо" публикували рекламно съобщение със слоган "Adwise - най-добрата услуга за контекстна реклама в България".



839
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД