:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 325
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Спас Русев остава твърдо в "Левски"

Пари за лятна селекция ще има, но тя няма да е разточителна, обясни шеф в клуба
СНИМКА: LEVSKI.BG
Детският отбор на "Левски" (набор 2007), начело със своя треньор Захари Сираков (вдясно) позира с връстниците си от "Барселона" по време на неофициалното световно първенство Mundialito 2017. Дотук "сините" победиха мексиканския "Ацтека", както и бразилските "Спорт Едукейшън" и "Коримба", като допуснаха и две загуби.
Спас Русев остава собственик на мажоритарния дял акции в "Левски" и ще продължи активно да взима отношение при вземане на решенията. Това увери изпълнителният директор по финансовите въпроси в клуба Красимир Иванов пред "Диема спорт".

"Г-н Русев продължава да бъде мажоритарен собственик и да участва в управлението там, където е необходимо. Работим с него активно, разчитам на неговата помощ за някои неща да се случат", потвърди Иванов и определи изказването на Спас Русев, че прехвърля акциите си на феновете като емоционална реакция.

Директорът бе категоричен, че в момента за "Левски" е осигурена стабилност, като в края на месеца се очаква новина, която да допринесе значително за подобряване на финансовото състояние.

"Задълженията ни са разсрочени или не са изискуеми. Дълговете към НАП трябва да се изчистят до края на следващата година, това е перо, регулирано от УЕФА, и трябва да можем да го обслужваме. За да ги погасим, трябва да намерим приходоизточник, който да го осигури. Ако намерим такъв, бих искал да инвестираме парите за място, което ще повлияе добре на клуба. Лично аз бих искал да инвестираме в ДЮШ. Едно добро участие в Европа би отворило вратата за допълнителни приходи", обясни Красимир Иванов.

Предвидена е сума за лятна селекция, но няма да се изпада в крайности при харченето. "Ще има бюджет за селекция, но не в милиони. Ако поискат футболист, ще можем да го осигурим, стига да е в разумни граници", допълни директорът в "Левски". Той посочи, че още има шанс Георги Костадинов да поднови договора си, тъй като преговорите с него били динамични. Разминаването било за пари, като целта е да се намери пресечна точка.

Костадинов междувременно отпадна заради травма от групата на "Левски" за гостуването срещу "Лудогорец" днес. Аут са още вратарят Боян Йоргачевич, Джереми де Нойер и Давид Яблонски, но пък готов за игра е капитанът Веселин Минев.

1616
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД