:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 313
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Новият шампион на България

"Нефтохимик" ще направи ремонт на зала "Младост" в Бургас, за да може да играе в нея срещите си от Шампионската лига. Ръководството на тима вече се е срещнало с кмета Димитър Николов, който е обещал общинска подкрепа за евроучастието.



"Левски" е на победа

от класиране за финала в женското волейболно първенство. В първия мач от 1/2-финала срещу "Раковски" (Димитровград) "сините" се наложиха с 3:1 (29, -20, 22, 21) като гости в зала "Олимпиада" в Пловдив. Вторият мач от серията до 2 победи е днес от 16 ч. в зала "Сиконко" в София.



Елица Костова отпадна

още в I кръг на турнира по тенис на клей корт в Дотан (САЩ, $50 000). Поставената под №5 българка отрази два мачбола срещу Мишел де Брито (Пор), но все пак отстъпи с 2:6, 6:2, 4:6 след 2,17 ч. игра. От надпреварата отпадна и Сесил Каратанчева, която бе разгромена на старта с 2:6, 1:6 от квалификантката Жаклин Адина Кристиан (Рум).



Световната №1 в тениса

Серена Уилямс е бременна и ще пропусне остатъка от настоящия сезон. "С радост мога да потвърдя, че Серена чака дете наесен", обяви една от мениджърките на 35-годишната американка - Кели Буш Новак. Самата Уилямс съобщи, че не планира дълго майчинство и смята да се завърне на корта още през 2018 г., за да търси 24-та титла от Големия шлем.
506
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД