:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 301
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Ким Чен Нам
Върховният съд на Малайзия започна

да гледа делото за убийството на Ким Чен Нам, полубрат на севернокорейския лидер Ким Чен Ун, предадоха агенциите. Той беше ликвидиран на 13 февруари на международното летище в Куала Лумпур с отровното вещество VX. Извършителките на убийството - две виетнамски гражданки, продължават да твърдят, че били участнички в риалити шоу. Малайзийската полиция издирва още четирима севернокорейци, за които се смята, че стоят за убийството на Ким Чен Нам.



"Бритиш еруейз" напълно възобнови

полетите от лондонските летища "Хийтроу" и "Гетуик" след глобалния срив на компютърната й система през уикенда, предаде Би Би Си. Това наложи анулирането на почти всички полети. "Нашите компютърни системи сега са в изправност и ще изпълним изцяло графика на полетите на "Хийтроу" и "Гетуик", съобщиха от "Бритиш еруейз". Компанията обаче предупреди, че връщането на багажа на пътниците "може да отнеме известно време".



Пияни британци създадоха паника

във влака "Евростар", пътуващ от Париж за Лондон в понеделник през нощта, съобщиха медиите на Острова. Френски жандармеристи направиха повторна проверка на документите на всичките 770 пътници, което забави влака с над 4 часа. Те се качили във влака заради оплаквания от хулиганското поведение на двама пияни британци. "Евростар" спрял на гарата в Кале, за да се качат жандармеристите, вратите на вагоните останали отворени и се качили външни лица. Това наложило жандармеристите, подпомогнати от митнически и гранични служители, да проверят документите на всички пътници.





631
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД