:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 312
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Черногорците са щастливи от резултата в София

Въпреки поражението с 1:3 в първия мач, тимът на "Сутиеска" не губи надежда за отстраняване на "Левски" и класиране за III квалификационен кръг на Лига Европа. Треньорът на черногорците Никола Ракойчевич дори обяви, че е доволен от постигнатото на ст. "Георги Аспарухов" миналата вечер.

"Резултатът е много добър за нас. Можеше да се представим по-добре, но важното е, че успяхме да вкараме гол - заяви наставникът. - Искам да кажа, че "Левски" е по-добрият отбор, но ние направихме поредицa от грешки. А това се случи, защото отборът ни е много по-млад. Българите са фаворит, но ще видим."

Медиите в Черна гора също не отписват шансовете на местния носител на националната купа. Според повечето издания попадението на чужд терен може да се окаже решаващо на реванша в Никшич идния четвъртък (6 юли).

"Отборът на "Сутиеска" се завръща ранен у дома. При 0:3 след първото полувреме момчетата на Ракойевич бяха заплашени от пълна катастрофа, но през втората част те заиграха по-добре и успяха да вкарат гол, който им дава правото да се надяват на чудото в реванша", написа "Н1".
981
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД