:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 300
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО



Суперкупа

на България: "Лудогорец" - "Ботев" (Пд) 4:5 след дузпи, 1:1 в ред.вр. (Вандерсон 47; Неделев 16)



Първа лига

V кръг - днес, 18.15 ч.: "Черно море" - "Славия" (съдия Н. Попов) (по "Диема спорт"); от 21 ч.: "Септември" - "ЦСКА-София" (Ст. Апостолов, на ст. "Васил Левски") (по "Диема спорт").



Офертата на "Бордо"

към "Лудогорец" за Жонатан Кафу е за 7,6 млн. евро, твърди в. "Екип". Изпълнителният директор на разградския клуб Ангел Петричев обаче отказа да потвърди сумата, позовавайки се на клауза за конфиденциалност. Той само потвърди, че трансферът е рекорден за футболист от българското първенство в чужбина. Кафу вече подписа договор за 4 сезона с "Бордо".



"Славия" се раздели

с вратаря Марио Кирев (27 г.), съобщи "Нова тв". Той не успя да се пребори убедително с конкуренцията на ветерана Георги Петков (41 г.). Последният пък е възстановен от травма и попадна в групата за днешното гостуване срещу "Черно море". Негова първа резерва в "Славия" вече ще е талантливият грък Антонис Стериакис (18 г).



Треньорът на "Пирин"

Милен Радуканов е останал доволен от дошлия на проби ирландец Конър Хендерсън (25 г.), но той още няма подписан договор. Предстоят преговори между ръководството на клуба и юношата на "Арсенал", който е играл още за "Кроули" и "Гримзби". В събота пък "Пирин" ще гостува срещу "Етър" без наказания Аймен Суда, а Даниел Младенов ще играе с обезболяваща инжекция, тъй като има неизлекувана травма.



Емил Гъргоров изненадващо

започна тренировки с третодивизионния "ЦСКА 1948", съобщи "Спортал". 36-годишният бивш национал досега водеше подготовка със "Септември" (Сф) и се считаше, че ще подпише именно с новия член на Първа лига. Гъргоров не е играл в официален мач от октомври м.г., когато като играч на "Берое" скъса връзка на лявото коляно при гостуване срещу "Левски".



Селекционерът на

националния отбор на Италия Джампиеро Вентура (69 г.) е удължил договора си до лятото на 2020 г., съобщиха от футболната федерация.
634
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД