:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 286
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Арт лупа

Създателите на Музея на кучетата



от Американския киноложки клуб разкриха най-новите си експонати снощи, преди да бъдат преместени в Ню Йорк в началото на 2019 г. 35-годишният музей в момента се намира в Сейнт Луис, Мисури, където притежава над 700 оригинални картини и порцеланови и бронзови скулптури. Членовете на киноложкия клуб дори планират да разширят музея, който вече ще бъде по-достъпен в Голямата ябълка. Новото помещение ще разполага с площ от 60 000 квадратни фута край Парк Авеню. "Музеят на кучето съдържа една от най-големите колекции от "кучешки изкуства" в света", каза Кенди Кациоло, управител на галерията.



Робърт Патинсън



е мечтаел да избяга от всичко и всички. Причината са били папараците, които не са спирали да го следват навсякъде, казва той в интервю за сп. GQ. 31-годишният актьор, чиято слава дойде с ролята му на вампира Едуард Кълъм от "Здрач", призна, че известността го е принудила да прекарва времето си в постоянно криене от нахалните фотографи и жълти журналисти, които били неуморно по петите му. "Моментът, в който ги засичах, просто ми се искаше да изчезна отново. След известно време това проработи... Но се налагаше да живея твърде странен живот", сподели Патинсън и добави, че дори и сега предпочита да си стои мирно и спокойно, вместо да промотира филмите си и да говори с медиите.
599
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД