:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 346
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
АРХИВИТЕ СА ЖИВИ

Джон Ленън биел жена си

Хит на "Бийтълс" пак обявен за песен на всички времена
Първата съпруга на Джон Ленън заяви, че покойният бийтълс имал сприхав нрав и веднъж я набил в изблик на ревност, съобщи Асошиейтед прес, като цитира британския в. "Сънди таймс".

Синтия Ленън среща Джон в края на 50-те години на миналия век в Ливърпул, където двамата изучават изобразително изкуство. Те се ожениха през 1962 г. и им се роди син - Джулиън, преди да се разведат през 1968 г.

В новата си книга, озаглавена "Джон", извадки от която са публикувани в "Сънди таймс", Синтия разказва, че бившият й съпруг имал гневни изблици. Докато двамата още посещавали колежа по изкуства, Джон станал ревнив, след като видял Синтия да танцува със Стюарт Сътклиф - един от музикантите в първоначалния състав на "Бийтълс".

На следващия ден Ленън я проследил до женската тоалетна в колежа. Когато Синтия излязла от тоалетната, той вперил гневния си поглед в нея и й нанесъл удар в лицето. Минали цели три месеца, преди Джон да й се извини за побоя и да поиска двамата отново да излязат заедно. Макар да бе язвителен и невнимателен, той никога повече не е бил физически груб с мен, отбелязва тя.

В книгата си Синтия свързва жестокото отношение на Джон с пропуски във възпитанието му. Неговата леля Мими го отгледала, след като той бил отведен далеч от грижите на майка си през 1944 г. Джон е израснал в дом със студена и враждебна атмосфера, с недостатъчно любов и комфорт, смята Синтия.

В същата книга техният син Джулиън е написал, че баща му е голям талант и впечатляващ човек, който се борил за мир и любов в света. Същевременно той намираше за трудно да демонстрира каквото и да било внимание и любов към семейството си, майка ми и мен, отбелязва Джулиън.

Синтия приписва провала на техния брак на приеманите от Джон наркотици, а не на семейните му изневери. Няколко години по-късно Ленън се ожени за Йоко Оно.

Междувременно за пореден път хит на "Бийтълс" бе обявен за песен на всички времена от сп. "Кю". A Day in the Life е от легендарния албум Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band. В челната десетка са песни на "Кинкс", "Секс Пистълс", "Оейзис", "Куин", "Дъ Ху", Роби Уилямс, Дейвид Бауи и "Ролинг Стоунс".
2
2024
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
13 Септември 2005 07:40
Номер едно за всички времена е песента на Луис Армстронг..."Чуден свят"...
13 Септември 2005 10:03
А втора е радка пиратка.
бръмбарите трябва са трети.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД