:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 573
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

СНИМКА: БГНЕС
***
Двама български граждани са загинали,



а други двама са били ранени при тежка катастрофа в Унгария. Инцидентът е станал в събота на главен път в района на граничния пункт със Словения Райка-Оросвар. Сблъскали са се лек автомобил с български граждани и туристически автобус с полска регистрация. При удара автомобилът излетял в тревната площ край пътя. Загиналите са мъж на 47 г. и жена на 46 г. Ранени са две жени на по 25 г. Едната е тежко пострадала. И двете жени са настанени в болница в унгарския град Дьор. Близките на жертвите и пострадалите са уведомени за инцидента, съобщиха от МВНР.



Движението през "Орлов мост" бе пуснато



вчера сутринта след двуседмичен ремонт, който доведе до сериозни задръствания в центъра на града. От столичната община уточниха, че са поставени специални мрежи за подсилване на асфалта, който се беше нагънал след предишен ремонт. Едновременно с това бе затворена поредна ключова артерия - бул. "Тодор Каблешков", от бул. "Бр. Бъкстон" до бул. "Цар Борис". За този участък от дълги години има планове за разширяване. Ще се изгради и нов мост, както и ще се направи корекция на Боянска река. Планираният срок е до края на тази година.



824
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД