:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 364
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

БРИКС трябва да се бори за открита

световна икономика и либерализация на търговията, заяви китайският президент Си Дзинпин преди началото на лидерската среща на лидерите от форума Бразилия, Русия, Индия, Китай и Южна Африка(БРИКС) в китайския град Сиамън, предадоха агенциите. Към тях ще се съберат участници от Тайланд, Мексико, Египет, Гвинея и Афганистан и ще се проведе дискусия на идеята "БРИКС плюс" - план за възможното разширяване на блока с нови членове. Дзинпин каза, че има "пълното убеждение", че страните от БРИКС ще се развиват, въпреки твърденията, че значението на блока бледнее заради слаб растеж.



Иран изпробва собствена система

за противовъздушна отбрана, подобна на руската ракетна система С-300, заяви ръководителят на въздушната отбрана на революционната гвардия Фарзад Есмаили пред държавната телевизия IRIB, съобщи Би Би Си. "Паралелно с разгръщането на С-300, работата по системата Бавар-373 е в ход", каза той. "Бавар" (което означава "вяра") е първата система за противоракетна отбрана на Техеран, която ще бъде взета на въоръжение до март 2018 г., добави той. В събота новият министър на отбраната Амир Хатами заяви, че Иран има "конкретен план за засилване на ракетните си сили".



Руски заложник е бил убит от колумбийски

бунтовници от Националната освободителна армия (АЛН) през април, който беше отвлечен през ноември м.г., съобщи ТАСС. Бунтовниците съобщиха за бруталните си действия по отношение на Арсен Восканян, руски гражданин от арменски произход. Той беше отвлечен от бунтовниците, които твърдяха, че Восканян събирал отровни жаби, за да ги изнесе контрабандно от страната. АЛН води мирни преговори с колумбийското правителство, но те едва ли в близко бъдеще ще се откажат от практиката си да отвличат хора. Групировката финансира в голяма степен дейността си с парите от откуп, които получава за похитени от нея хора.

558
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД