:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 277
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Седмичният хороскоп на Амалия

Овен

Силна мотивация

През седмицата мотивацията ви да докажете на какво сте способни ще бъде основната движеща сила, но отделете време и за някои ваши проекти, свързани с пътуване, преместване или друг вид дейност. Постарайте се да не изисквате твърде много от себе си. По-добре е да разпределите адекватно ангажиментите си от делови и личен характер, за да се справите успешно с тях. На част от вас ще се наложи да проведат разговор на четири очи с човек, чието мнение високо ценят. Заловете се с осъществяването на дейностите, за които все не ви остава достатъчно време. Около средата на периода по-голяма част от вас ще попаднат в ситуации, от които ще можете да извлечете ползи от делови и материален характер. В края на седмицата постигането на стабилност ще е факт. Ще имате възможност да отделите достатъчно време за отдих. Късметът ще е с вас във всяко отношение.



Телец

Добри финанси

През седмицата финансовото ви положение чувствително ще се подобри, защото мнозина от вас ще се справят с ред свои дела от професионален характер. Ще имате възможност успешно да планирате и да реализирате инициативите си, без значение дали става въпрос за работата, обучението или личния ви живот. Ще получите ясни сигнали, че сте се справили повече от блестящо с деловите и личните си задължения. Децата ще са източник на приятни емоции, а добрите новини ще идват от страна на родителите или възрастните членове на семейството ви. Още от понеделник ще се чувствате изпълнени с достатъчно енергия, за да се справите с по-голяма част от ангажиментите си на работното място. Мнозина от вас ще се радват в начинанията си на отлична подкрепа от страна на влиятелни особи, а и от колегите, с които сте в пряко сътрудничество в службата. Шансовете ви за пътувания ще са много добри.



Близнаци

Уточнете целите си

Преразгледайте целите си от делови характер, за да не стане така, че да се разочаровате от постигнатите резултати. Постарайте се да си изградите обективна представа за нещата, от които сте зависими в материален план. В началото на седмицата ще възникне необходимостта да планирате някои предстоящи събития и в личен план. Част от вас ще обмислят възможността за трайно обвързване, въпреки че е твърде вероятно към такава крачка да подходите със сериозни резерви. Около сряда равновесие в деловата сфера ще постигнете благодарение на желанието си да достигнете до общо съгласие с хората, от които сте зависими по някакъв начин в службата. Обменяйте опит с хора, които са доказали своя професионализъм. Към петък ще разберете, че разполагате с всичко необходимо за постигането на желаното от вас развитие в деловата сфера. Колебанието може да ви изиграе лоша шега.



Рак

По-голяма гъвкавост

С предизвикателства ще е изпълнена седмицата за вас - както в професионален, така и в материален план. Ще ви се наложи да се справите с редица обстоятелства, част от които на този етап са неочаквани за вас. В понеделник и вторник демонстрирайте готовност да овладеете слабостите си от емоционален характер. Кариерата и новите възможности ще ви принудят да проявите по-голяма гъвкавост и готовност за компромиси. С повишено внимание подписвайте всякакъв вид договори, за да се подобри чувствително ситуацията около вас. Докажете, че стоицизмът и положителните резултати, които постигате на работното си място, са били въпрос на важен избор от ваша страна. Преосмислете контактите си в личен и професионален план и се освободете от тези, които отдавна не са на очакваното ниво. Не загърбвайте нуждата си от пълноценен отдих, за да реагирате адекватно на работното ежедневие.



Лъв

Самодисциплина

В началото на седмицата действайте напористо и с готовност да внесете промени в предварително изградените от вас планове. Не започвайте нови проекти. Отделете време за планиране и организиране на предстоящите си инициативи. Постарайте се да бъдете дисциплинирани в осъществяването на проектите, от които зависят приходите ви. Не губете присъствие на духа, ако забележите значително стопяване на текущите си спестявания за неща, които не сте могли да планирате от по-рано. Дните са благоприятни за деловите ви инициативи, както и при предприемане на конкретни действия във финансовата сфера. В любовта някои от вас ще са склонни да проявяват неоснователна ревност към интимната си половинка. Мнозина пък ще забележат, че с лекота печелят съмишленици и поддръжници в лицето на влиятелни особи. В същото време ще разполагате и с подкрепата от страна на колеги или приятели.



Дева

Според очакванията ви

През седмицата личното ви удовлетворение ще се дължи на добре свършената от вас работа в професионалната сфера. Вероятно е част от вас да осъзнаят, че с предприетите през изминалите седмици ходове са могли да изградят нова основа за развитие в кариерата си. До средата на седмицата инициативите ви в професионалната сфера ще се развиват според предварителните ви очаквания. Постарайте се да залагате на истината, защото тя ще ви даде много повече от фалшивото спокойствие, което се опитват да ви втълпят приятели. Краят на седмицата ще ви донесе значителни ползи и приятни известия, ако сте вложили значителни суми в недвижим имот. Опитайте да спечелите на своя страна верен съдружник, в случай че се насочите към реализацията на нов проект. Финансовите ви приходи ще са добри. Днес и утре подредете по разумен начин ангажиментите си, за да разполагате с достатъчно време и за отдих.



Везни

Делови късмет

Самочувствието в професионалната сфера заслужено ще се подобри, и то благодарение на усилията и постигнатите от вас резултати. Идеализмът ви ще има благоприятен ефект върху интимната ви връзка. Около сряда направете необходимите промени в стила си на работа, за да съхраните постигнатото от вас до момента. Не пренебрегвайте рутинните си ангажименти, дори и да не ви е до тях на този етап. Не загърбвайте обещанията, дадени на партньора в любовта. Като цяло през седемте дни ще се радвате на късмет в деловата сфера. Добре е да прецените точно рисковете, които поемате, от материален характер, за да можете безпроблемно да си върнете направената от вас инвестиция. Удовлетворението в любовта ще зависи и от личните усилия, които влагате в текущата си връзка. Днес и утре мнозина от вас ще изпитат сериозни трудности в комуникацията с интимната половинка и очаквайте сериозни изненади.



Скорпион

Овладейте страстите

През цялата седмица се опитайте да овладеете бушуващите в главата ви страсти. Не се поддавайте на самозаблуди, за да не се задълбочат проблемите ви. Посрещнете критиките, отправени ви от близък, защото те ще са ви от помощ в най-скоро време. Не си позволявайте да се отнасяте несериозно към възложените ви от началници задачи. Внимавайте да не попаднете в деликатна ситуация в професионалната сфера, защото впоследствие ще ви е трудно да излезете от нея без наранявания. Действайте по съвест на работното място, но също така ще се нуждаете и от известна доза хитрост, особено ако не разполагате с достатъчно благоприятни възможности, за да се справите с конкуренцията на недоброжелателите си. Действайте със замах, ако не искате да ви разиграват. Мнозина от трайно обвързаните сред вас ще осъзнаят, че преди време са си създали излишни възторжени представи.



Стрелец

Повече физическа активност

През цялата седмица ще се нуждаете от съмишленици, за да осъществите намеренията си в професионалната сфера, и не се колебайте да си ги осигурите. Опитайте се да бъдете точни към хората, които ви подкрепят, защото в противен случай рискувате да загубите завинаги гласуваното от тях доверие. Постарайте се да изместите напрежението от съзнанието си с физическа активност. Така балансът ще ви помогне да посрещнете каквито и да било предизвикателства от делови характер. Първият ден от седмицата е подходящ, за да се погрижите за делата, които засягат близките, интимната половинка и дома ви. Постарайте се да изградите ясна представа за нещата, които могат да ви създадат проблеми, за да реагирате адекватно. Дори и казаната истина да не е по вкуса ви, се постарайте да овладеете емоциите си, защото рискувате с предприетите от вас импулсивни ходове несъзнателно да си навредите.



Козирог

Извънредна работа

През седмицата отговорностите ви ще са толкова много, че е твърде вероятно да ви се наложи да работите извънредно или да оставите част от задълженията си за по-късно. Насочете се към търсенето на занимания, които ще ви помогнат да се разтоварите в кратките часове на отдих, с които ще разполагате. През седемте дни трудно ще постигнете вътрешна хармония, ако не се приемете с всички положителни и отрицателни черти на характера си. Важно е да се предпазвате от извършването на неразумни харчове, особено за неща, от които можете да се лишите на този етап. Действайте логично, дори хората от прякото ви обкръжение да не виждат вашата логика. Постарайте се да бъдете себе си в любовта и в контактите с близките си. На част от вас ще им се наложи да овладеят надигащи се конфликти с интимната половинка. Готовността за намирането на компромиси ще ви позволи да се освободите от вътрешните си тревоги.



Водолей

Съхранете сигурността си

Постарайте се да постигнете напредък в личните си проекти, но и се предпазвайте от прекомерни вълнения в професионалната сфера. Стремете се да не предприемате сега действия, които могат по някакъв начин да застрашат сигурността ви в делово или материално отношение. Ако не разполагате с подкрепа на приятели и колеги, намерете начин да си я осигурите. Не си мислете, че като се захванете с няколко задачи едновременно, ще докарате всички до успешен край. Затова отмятайте делата едно по едно и след като свършите с тях, можете да предприемете нови ходове в професионалната сфера. Днес и утре се отдайте на пълен покой. Следвайте сърцето и желанията си и не се страхувайте да вървите след интуицията си в любовта. Не пренебрегвайте приятелите и близките си за сметка на някои свои ангажименти от делови характер. Седмицата не е особено подходяща за взимането на генерални решения в живота ви.



Риби

Проблеми с администрация

Макар и напрегната, втората пълна седмица от септември ще има стабилизиращ ефект за вас. Повечето от знака ще бъдат доста натоварени с лични и с делови задачи, което ограничава свободното им време. Трудностите, с които ще се сблъскате, са преди всичко административни. Проблеми ще възникнат и в отношенията на бизнесмените с партньори и съдружници, които в определени случаи може да надминат допустимите граници и да прераснат в неконтролируеми сблъсъци. В професионален план се очертава слаб напредък. Би било добре, ако сте по-активни за контакти и при осъществяване на връзки в обществените среди. Седмицата обаче е добра за осъществяване на връзки в различни нива в деловата сфера и за достигане до споразумения относно бъдещи ангажименти. Не по-малко активност ще проявите при осъществяване на личните си цели, които в повечето случаи са насочени в сферата на интимното партньорство.
2942
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД