:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 267
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Ди Каприо ще изиграе Теодор Рузвелт

Снимка: ЕПА
Леонардо ди Каприо
Леонардо ди Каприо ще се превъплъти в 26-ия президент на САЩ Теодор Рузвелт с помощта на любимия си режисьор Мартин Скорсезе, съобщава киносайтът "Дедлайн".

За носителя на "Оскар" и легендарния режисьор това ще бъде седмият съвместен проект след филми като "Вълкът от Уолстрийт", "Авиаторът", "От другата страна", "Злокобен остров" и "Бандите на Ню Йорк". Преговорите за предстоящата биографична лента за Рузвелт се водят от няколко години, но едва сега е бил привлечен подходящ сценарист за целта, а именно - Скот Блум. Информацията сочи, че компанията на Ди Каприо и Дженифър Дейвисън "Апаян Уей" и Скорсезе ще бъдат изпълнителни продуценти, а правата за разпространение са поверени на "Парамаунт".

Ди Каприо неслучайно иска да представи на екран живота Рузвелт. Както самия актьор, и Рузвелт е бил защитник на околната среда и дори е бил наричан "президентът на природозащитниците". Повод за това е активната му работа за защитата на статута на 930 000 кв. км земя в САЩ и създадените от него пет национални парка, както и подписаният от него закон за историческите паметници. Освен това към днешна дата Рузвелт остава най-младият президент в историята на САЩ. Той е заел поста на 42-годишна възраст през 1901 г. след убийството на Уилям Маккинли.

751
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД