:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 316
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Copenhagen Wheel превръща всеки велосипед в електрически

Махате задната гума на вашия велосипед, поставяте Copenhagen Wheel, свързвате колелото със смартфона си и това е...
Любителите на колоезденето могат сериозно да обмислят инвестиция в Copenhagen Wheel - едно колело, което прави всеки велосипед умен и електрически. Махате задната гума на вашия велосипед, поставяте Copenhagen Wheel, свързвате колелото със смартфона си и това е... Устройството е предназначено за всички, които често използват велосипеда, за да пробият задръстванията на града, и се нуждаят от допълнителна помощ за по-дългите преходи.

Сензорите, батерията и електрическият мотор в Copenhagen Wheel работят заедно, за да дадат на велосипеда допълнителен импулс и скорост. И това е почти незабележимо.

Copenhagen Wheel се предлага в комбинация с приложение за смартфони, което също служи като цифров ключ за включване или изключване на електрическото задвижване. Смартфонът се използва и като детектор за всякакви нередности в работата на електрическия двигател.

Самото колело тежи 7.6 кг и може да се монтира на почти всеки велосипед. С двигател с мощност 250 W се постига максимална скорост от 25 км/ч, с обхват от 50 километра. Батерията може да издържи до 1000 цикъла на зареждане,тя се пълни по два начина - или през контакта, или по време на карането. Отнема само 2 часа, за да се напълни до 80%, или 4 часа за пълно зареждане.

Copenhagen Wheel може да се поръча и в Европа и това на цена от 1499 долара.

 Copenhagen Wheel се предлага в комбинация с приложение за смартфони
4
985
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
16 Октомври 2017 19:48
7 кила и полвина...
Луди хора, кой ще сложи това нещо на колелото си.
16 Октомври 2017 23:24
Ха, ха целият свят.
17 Октомври 2017 09:19
Всъщност точно такива джаджи има на пазара поне от пет години ... Е повечето не могат се свързват с телефона ви, но въпреки това ще ви закарат за където сте тръгнал ... Дори и с недостаъчно умно колело...
17 Октомври 2017 19:04
Това е много удобно решение за велосипеди които не са констроирани като електрически. Просто се заменя задното колело с това на Copenhagen Wheel и си готов.
250 вата са достатачни ако терена е равнинен като в Копенхаген. Батерия, ел двигател, управление - всичко на едно место. 50км си е достатъчен пробег а 80% за 2 часа заряд е напълно приемливо. Ако цената не ви е проблем няма да сте разочарован.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД