:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 287
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Верея" спечели с 2:1 във Варна с бърз обрат

Обрат в рамките на три минути осигури победата на "Верея" с 2:1 в гостуването срещу "Черно море" вчера. Домакините откриха чрез капитана си Георги Илиев в 21-вата мин. с шут от рамката на наказателното поле.

Последваха пропуски на варненци, от които най-чистите бяха на Илия Миланов и Антон Огнянов. За да дойдат трите минути между 72-ра и 75-а, в които "Верея" обърна резултата чрез Венцислав Бенгюзов и резервата Валери Домовчийски.

"През първата част не играхме добре, но на почивката вкарахме повече настроение в играта. Рискувахме с Хюсеин Сюлеймани като десен бек, макар да играе с ляв крак, но той е бил на три световни първенства и с опита си успя", заяви треньорът на "Верея" Илиан Илиев. А колегата му от "Черно море" Емануил Луканов каза: "Най-голямата ни грешка бе, че не затворихме мача при 1:0. Имахме тотален контрол, но паднахме по нелеп начин и с късмет за съперника, като два пъти загубихме концентрация и стана обратът".
655
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД