:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 353
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"ЦСКА 1948"

обяви, че е започнал процедура, за да бъде признат в чужбина за спортен наследник на фалиралия ЦСКА. "Искаме да ви уверим, че ще бъдат направени максимални усилия пред УЕФА, ФИФА, за да може процедурата да бъде завършена за 70-ата годишнина на клуба. Няма да жалим време и средства, за да имаме троен празник през месец май следващата година - влизане във Втора лига, честване на юбилея и официално признаване от международните институции", пишат от третодивизионния клуб. Оттам се възмущават също така, че "ЦСКА-София" ползва емблемата на ЦСКА, въпреки че пред Спортния арбитражен съд в Лозана първодивизионният клуб признава, че няма общо с ЦСКА и използва абревиатурата с маркетингова цел.



"ЦСКА-София"

реши да пусне месец по-рано билетите за 1/4-финала за Купата на България срещу "Лудогорец", който е на 14 декември. Пропуските са в продажба от вчера, като цените са 18 лв. за сектор А, 12 лв. за В и по 5 лв. за Б (за гостите) и Г.



Двама играчи

на "Ботев" (Пд) са харесани от представител на ФК "Далас", който играе в американската Мейджър лийг сокър, съобщи "Трибуна Пловдив". Това са Тодор Неделев и бразилецът Фелипе Бризола. Междувременно стана ясно, че от УЕФА вече са превели сумата от 675 000 евро, полагаща се на клуба за участието му в тазгодишните квалификации за Лига Европа.



"Дунав"

ще гостува в събота на румънския елитен "Конкордия" (Кяжна) за контрола, която ще се играе на базата на клуба в предградията на Букурещ.



Подписка

за спасението на "Спартак" (Плевен) е открита в града. Сред подписалите са и легендите на клуба Пламен Гетов и Стефан Величков. Те ще настояват кметът Георг Спартански да вземе мерки в полза на футболния отбор, който изпадна през май от Втора лига и в момента е на 8-о място в Югозападна Трета лига, а юношеските отбори вече не провеждат част от мачовете заради липса на средства.

444
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД