:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 333
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Зелените се съгласиха на компромис

по ключови въпроси за околната среда при продължаващите преговори за нова управляваща коалиция в Германия с консерваторите и либералите, съобщиха местните медии. Природозащитниците отстъпиха от искането си да бъдат забранени двигателите с вътрешно горене до 2030 г. и закриването на поне 20 електроцентрали до 2020 г., които работят с въглища. Това обаче беше посрещнато на нож от привърженици на Зелените, които смятат, че ръководството на партията отстъпва от свои ключови принципи, за да влезе в новото правителство.



"Туитър" удвои дължината на съобщенията

до 280 символа, съобщи американската компания. Новината е миниреволюция за социалната мрежа, съобщи Би Би Си. "Целта ни е да направим това, като същевременно гарантираме запазването на бързината и краткостта, които олицетворяват "Туитър". След резултатите от теста имаме удоволствието да съобщим, че сме постигнали целта си и ще приложим промяната на всички езици", където лимитът от 140 знака затруднява потребителите", написа в блога си социалната мрежа. Удължаването на туитовете засяга засега само съобщенията с латински букви.

582
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД