:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 307
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Спортният министър Красен Кралев

ще участва в среща на УС на световната антидопингова агенция (WADA) - на 15 и 16 ноември в Сеул (Кор). Това е първото участие на Кралев в заседание на WADA, след като беше избран за член на УС.



Капитанът на националния отбор

Виктор Йосифов допринесе с 8 т. за победата на "Виксо ЛПР" (Пиаченца) с 3:0 (20, 23, 22) като гост срещи "Би Си Си" (Кастелана Гроте) в VII кръг на волейболната Суперлига на Италия. Красимир Георгиев пък отбеляза 4 т. при загубата на "Бундже" (Равена) с 2:3 (-23, -28, 2, 22, -18) в гостуването срещу "Калцедония" (Верона), за който не игра Алекс Грозданов.



Китай спечели 7 от 14-те титли

на световното първенство по скокове на батут в София. Русия взе 3 златни медала, Беларус - 2, а Великобритания и ЮАР - по 1. При мъжете в олимпийската дисциплина индивидуален батут Гао Лей (Кит), а при жените победи 36-годишната Татяна Пятреня (Блрс). В неделя вечерта първенството бе закрито от президента на световната федерация по гимнастика (FIG) Моринари Ватанабе. Японецът връчи флага на домакина на следващото световното - Санкт Петербург (Рус).



Куба и Пуерто Рико станаха

последните два отбора, класирали се за световното първенство по волейбол за мъже в Италия и България през септември догодина. Те завършиха на първите две места в квалификационния турнир в зона НОРСЕКА. Останалите 22 участника са: домакините (Италия и България), Полша, Русия, Сърбия, Франция, Холандия, Словения, Финландия, Белгия, Бразилия, Аржентина, САЩ, Доминиканска република, Канада, Япония, Иран, Австралия, Китай, Тунис, Египет и Камерун.



НБА, редовен сезон

"Оклахома сити" - "Далас" 112:99, "Индиана" - "Хюстън" 95:118, "Детройт" - "Маями" 112:103, "Бостън" - "Торонто" 95:94.



615
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД