:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 311
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

2000 души са готови за кастинг за политици

Над 2000 души са се отзовали досега на призива на Слави Трифонов да му пишат "образовани, качествени и морални българи", които искат да участват в "реална промяна на политическото статукво". Това съобщи водещият в писмо до медиите. В писмото се обръща специално внимание, че сред кандидатите имало наши сънародници, които са завършили престижни университети в чужбина - Йейл, Харвард, Кеймбридж. Много от тях притежавали успешен бизнес "навсякъде по света".

Подборът не е приключил и шоуменът очаква още хора да му пишат. Желаещите да се включат в проекта ще проведат събеседване с Трифонов или с успешни български бизнесмени в чужбина и с наши преподаватели в "най-престижните университети в света". Водещият вече бил влязъл във връзка с тях и имал съгласието им. Темите за предстоящите срещи ще са "Просперитетът на българина и просперитетът на българската нация", "Образованието - най-важната част за възхода на нацията" и "Съдебната система - основен проблем на държавата".

Отново с отворено писмо през септември Трифонов обяви намерение да създаде политически проект и обеща да намери тези българи, които са достойни да заменят досегашната политическа класа. Шоуменът поясни, че е взел решението заради ежедневните доказателства за "некадърността и неморалността на сегашната политическа класа". Водещият обвърза заявката си за влизане в политиката и с нежеланието на политиците да се съобразят и да изпълнят исканията на референдума, иницииран от "Шоуто на Слави". В референдума се настояваше за промяна на избирателната система в мажоритарна в два тура и за намаляване на бюджетната субсидия за партиите на 1 лев за получен глас.

3
1000
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
14 Ноември 2017 15:43
Дано да са се кандидатирали просветителите от форума на Сега, за да може космическият им потенциал да намери канализиране ...
Щото тука иначе бъка от стратези и тактици от най-едър калибър ...
14 Ноември 2017 19:05
Дано, ама надали! Така всуе се надате, драги ми Цомбейн!

Но ако се кахърите дали Слави ще събере 2500 - колкото подписа требе за внасяне на документите в СГСъд за регистрация на нова ПП - ще ги събере! Тъй че не се кахърете!
15 Ноември 2017 20:59
Брей щях да се запиша като 2001 защото прочетох кастРинг на политици.
Грешка
Сори
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД