:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 311
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Юношите загубиха с 0:1 от Англия в Стара Загора

СНИМКА: БГНЕС
Ангел Стойков
Юношеският национален отбор (до 19 г.) допусна първа загуба в квалификациите за Евро `18. Предварително осигурилият си класиране за втората фаза на пресявките български тим отстъпи с 0:1 като домакин на връстниците си от Англия. Единствения гол на ст. "Трейс Арена" в Стара Загора отбеляза изгряващата звезда на световния футбол Джейдън Санчо.

17-годишният играч на "Борусия" (Д) се разписа още в 11-ата мин., засичайки с глава центриране на Дуджон Стърлинг отдясно. За Санчо това бе дебют в тази възрастова селекция на "трите лъва", след като само преди две седмици стана световен шампион с отбора до 17 г. на първенството в Индия.

Въпреки поражението младите български национали, водени от треньора Ангел Стойков, продължават напред към Елитния кръг на квалификациите. Англия спечели групата с пълен актив от 9 т., пред България с 6 т., Исландия с 3 т. и Фарьорски о-ви с 0 т. Жребият за следващата фаза ще се тегли на 6 декември в централата на УЕФА в Нион.
729
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД