:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 343
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Безпрецедентният спад в рейтинга на Симеон повлече надолу и кабинета

Царските симпатизанти се изпариха до 6,7%

БСП може да получи мнозинство в парламента след нови избори
Катастрофален резултат ще постигне царската партия, ако днес има парламентарни избори. Само 6,7% от българите смятат да гласуват за НДСВ, показа националното проучване на "Галъп". Само за месец жълтият електорат се е стопил с 2%. Спад с 1% бележи вторият партньор в управляващата коалиция - бюлетина за ДПС ще пуснат 4,2%.



СДС е мръднал леко нагоре с 1,3%. За сините ще гласуват 12%. БСП сваля с 0,9%, но при 24,1% остава първа в класацията и даже има шанс за мнозинство в парламента. Социалистите биха получили над 120 депутатски места, защото останалите 3 партии, преминаващи 4-процентната бариера, имат заедно по-малък резултат.

Безпрецедентен спад в доверието към правителството регистрира "Галъп" в края на април. Само 17% от българите все още вярват на кабинета "Сакскобургготски" и това е с 2% по-малко в сравнение с март. Недоверието расте с 4% - до 66%. Разликата между двете числа дава рейтинг минус 49.

Лошата оценка за правителството е свързана и с рухналия личен рейтинг на премиера Симеон Сакскобургготски - от минус 11 през март до минус 29 в края на април. Доверието в него е паднало с 6% и е 26%, недоверието се е качило от 43 на 55%.

Повече от половината българи смятат, че при управлението на НДСВ не са подобрени материалното положение на хората, образованието, здравеопазването, приватизацията.

За първи път българите преценяват и че няма напредък в борбата с престъпността.
557
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД