:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 412
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Премиерът на Ливан ще се върне в родината

СНИМКА ЕПА/БГНЕС
Саад Харири
Подалият оставка премиер на Ливан Саад Харири ще посети Египет и Кувейт, преди да се върне тази седмица в родината. Това съобщава телевизионният канал "Ал маядин", след като Харири пристигна в Париж от Саудитска Арабия. Той отиде там и на 4 ноември от Рияд обяви, че подава оставка като премиер заради заплаха за живота си и заради ролята на проиранската партия "Хизбула" в управлението на страната. Оттогава до събота Харири бе в Рияд и това породи слухове, че е там против волята си. След активна намеса на френския президент Еманюел Макрон Харири заедно със съпругата и големия си син пристигна в Париж в събота и бе приет в Елисейския дворец. Оттам съобщиха по-късно, че Макрон е провел в събота серия телефонни разговори с лидерите на редица страни, с които е обсъдил ситуацията в Близкия изток.

Външният министър на Ливан Гебран Басил няма да участва в извънредната среща на Арабската лига, свикана от Саудитска Арабия в Кайро вчера, на която ще се обсъдят "нарушенията", извършени от Иран. Ливан ще се представлява от постоянния представител на Бейрут в Арабската лига Антоан Азам.
1004
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД