:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 488
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Цяла Тамара втасала

Тук ли сте, ранобудни пилета? Да не сте се кокорили цяла нощ в интернет в очакване на четвъртия петък на ноември? Или вече си вардите ред пред някой мол в трепетно очакване на работното време... Ще ви причернее накрая, да знаете! Рискувате и трайно да си влошите здравето, особено към края на месеца, когато мъжете ви получат сметката.

"Харчим 75 млн. лв. за Черния петък", бие с пачки "Монитор". Вестникът предлага специална прИмоция: "Black Friday за билетите за концерта на радио "Веселина"! Насам народе, който иска да види на едно място Азис и Цеца, само днес може да си купи намалени билети за "зала "Арена Армеец" на 22 февруари 2017 г."

Хм, май има нещо гнило в тази оферта. Дано става въпрос за печатна грешка, инак доста поклонници на балканските ритми след три месеца ще се окажат с пръст в уста и с билети за миналата година. Това е по-скоро грешка на съзнанието, не точно фейк новина, пък и тази издателска група е враг #1 на фалшивите новини.

"eMAG с оборот от 1/4 млрд. лв. в България, 0 внесен данък", клейми онлайн търговеца "24 часа". На втора страница приходът на лошата фирма се е сринал рязко с три нули, но файдата за хазната - все толкоз: "eMAG прави у нас оборот от 1/4 милион лева, но плаща 0 данък в България".

В България и милиони да вложиш, накрая обикновено се пищисваш. "Мартин Петров ужилен с 3.8 милиона в "Булбанк", разкрива "Труд" безочлива схема под контрола на зъл гений в кожата на банкова служителка. Заблуден от обаянието на личната си банкерка, футболистът не разбрал, че това е една ламя Спаска-Александра, която му източила сметката.

Въобще - вместо сляпо доверие жените заслужават да станат Мис България и да ги обсъждат така: "Тамара няма женственост и харизма" (експерти в "Телеграф"). "Монитор" се доверява на гърмяно плейбой зайче: "Калканджиева праща Мис България на хирург". (Всъщност Калканджиева не е гърмяна, а клана-недоклана; 90-те години, докато другаруваше с лоши момчета, я бяха порязали по корема.) То цялата Мара втасала, та носът на миската бил за доизкусуряване. Я, юруш на намаленията!
1118
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД