:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 366
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО



Няма основания за поскъпване



на тока от юли, заяви вчера председателят на енергийния регулатор Иван Иванов. Коментарът му дойде в отговор на прогнозите на бизнеса, че драстичното повишение на цените на свободния пазар ще се отрази и на регулирания. Най-рано за промяна на цената може да се говори от края на март, когато бъдат подадени заявленията на участниците на пазара, обясни Иванов. Последната промяна на цените бе през юли миналата година, когато токът за бита поскъпна с между 2 и 3 процента в различните региони.



Министерството на финансите се отказа



от продажбата на държавни ценни книжа за 100 млн. лв. Причината за това е "състоянието на фиска, както и целта за финансиране при оптимално възможна цена". В аукциона са участвали 10 първични дилъри на ДЦК, които са подали поръчки със съвкупна номинална стойност от 139.9 млн. лв. По данни на БНБ постигнатият коефициент на покритие е 1.40, предаде Инвестор. Средната цена на допуснатите до участие в аукциона поръчки е 83.17 лв. на 100 лв. номинал, на която съответства среднопретеглена годишна доходност 2.98%.
688
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД