:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,693,670
Активни 319
Страници 12,288
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

И замириса на... любов

"Харчим 4 млн. за Свети Валентин" - чука по калкулатора "Стандарт" и пояснява: Българите ще похарчат 4 млн. лева за подаръци и романтични пътувания, предимно спа и уелнес. За който си няма проблеми с правата вяра, де - последните години православните се сърдят, че с плюшени сърца и балончета почитаме католика Валентин.

Хубавото на 14 февруари от тази гледна точка е, че ако пропуснеш да се обясниш на любимата, имаш време до 8 март да събереш смелост и пак да пробваш.

Да не зарязваме и Зарезан и неговия Ден на лозаря, градинаря и кръчмаря. В това многообразие мъжът може да заведе жената на лозето, а после и на спа и уелнес.

Пак в "Стандарт": "Искри между Сидеров и Цветанов за третият пол". Но тия искри не са нито от стрелите на Купидон, нито от блясъка на чашите с вино, нито дори от блясък в очите. Това са искри на кръстосани мечове, с извинение.

Според Сидеров Цветанов е мушкатото на Конвенцията на наша почва.

В "Дума" воайорстват кой с кого се натиска: "Юнкер натиснал Борисов да се разграничи от Симеонов". И ако не беше го "натиснал", Борисов нямаше да се сети да се извини на евродепутатката Ска Келер, на която Симеонов иска "да намаже ските".

"Монитор": "Сръбска призовка отпушва делото "КТБ" за 14 февруари". Какъв мил празничен жест за Шиши! 14 февруари е датата, насрочена за опит на старт на мегапроцеса за източването на КТБ.

Тъй. Оправихме се за 14 февруари, да се подготвим и за 8 март.

На 8 март българските жени ще са сюрпризирани от нещо, което рядко се вижда! Но няма да е подарък от мъж, а небесен дар: "Парад на планетите за празника на жената", анонсира "Монитор". Благодарим на планетите, че именно на 7 и 8 март астрономическото явление "Парад на планетите" ще може да се наблюдава от България. Очаквайте - космическо шоу на Луната, Сатурн и Марс.

Язък - Марс е бог на войната. Да бяха докарали Венера!
1226
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД